Seymaa93 Bebeğim 17 günlük malesef gaz sorunuyla erken tanıştık. Ne yapmalıyım doktorum herşeyden az az yiyebilirsin demişti acaba yediklerimden mi oluyor dikkatte etmeye çalışıyorum önerisi olan varmı
Wolverine Seymaa93 4.aya kadar bağırsak gelişimi devam ediyor, gaz için damla ve masaj oneririm. YouTube da gaz masajları var bebisler için. Yemeklerine kimyon kat, rezene cayi içebilirsin 🌸
Bebek-annesi Seymaa93 emiyor ise yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Hem gaz damlası hem probiyotik kullanın. Ben metsil ve biogaiga kullandım. Bol bol karnına masaj yapın. Ayağını sıcak tutun.
leynanin_pembemantosuu Seymaa93 gaz öyle bir sorun ki acaba sütünüz mü gaz yapıyor yokss bebeğiniz mi gazlı bir bebek çok incelemek lazim.Allah kolaylık versin ben hiç sorun yaşamadım kuru fasulye vs emzirirken dogdugundan beri herşeyi yedim şanslıydım gaz sorunu yaşamadık.Bazi bebeklere su içsen gaz yapiyor
Happyannen Seymaa93 3. Ayımız bitiyor yeni bitti. 2 çeşit gaz damlası fayda etmedi, aktardan acı elma yağı alıp birer damla ile topuklarına masaj yaptım çok fayda gördük. 3. Gününde ilacı tamamen kestik. Doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz.
Seymaa93 leynanin_pembemantosuu sağol canım inşallah uzun sürmez bizimde. Kendime de dikkat ediyorum sıcak tutuyorum benden de alabilir diye ama
Happyannen Seymaa93 Seymaa93 yazık kıyamam bizimki de çok kıvrandı ama şuan çok rahatız çok şükür. Doktorum sür bi zararı olmaz ama vakti gelmeyince geçmez gaz demişti. Bi arkadaşım çok fayda gördüm deyince denedim gerçekten ilginç bi şekilde geçti. Umarım şifa bulursunuz yavruya 🙏