Doga_sever Sucukluyumurtaa ben baya marka baktim. Botlar genelde sertti. Vicco hem sık hem yumusacik. Tavsiye ederim
Deletedmom_109 Sucukluyumurtaa kaç aylık kızınzı bilmiyorum ama decatlonun botları var cırtcırtlı çok güzel hiç su geçirmiyor içi yünlü sıcak tutuyor tavsiye ederim
Balevlat-2019 Sucukluyumurtaa bende şu meşhur igorlardan aldım ama kızım yürüyemedi bi afalladı 😅 değiştirsem mi napsam kararsızım ya. Bende baya düşündüm almadan önce ama bilemedim 🤷🏻♀️
Kahvegerek Deletedmom_109 bende ondan aldım cidden çooook beğendim ilk defa bu kadar içime sinen bir bot
Doga_sever Sucukluyumurtaa simdi soyle hic bir marka su gecirmez diye kesin garanti vermez. Aldigin ayakkabi modeline gore degisir bu.mesrla bnm aldigim modrl yuksek taban. Tam kislik. Satici kolay kolay su gecirmez dedi
Irmakprensesinannesi Sucukluyumurtaa vico alabilirsin güzeldir kinetik alablirisn çocuklarda rahat oluyor puma falanda alabilirsin şuan baya uçmuş olablir fiyatlari
Deletedmom_109 Doga_sever 24 numarasını aldım ben mağazadan aldım internette yoktur belki bilemedim 🤷🏻♀️ ayrıca onu da yazayım kalıpları küçük 2 numara büyük alınması lazım
Medusafer Sucukluyumurtaa superfitin botları çok güzel ben onlardan alcam kızıma da bir tane de güzel görünümlü birsey istiyorum igorlar çok cici ama çok sert çocuk yürüyemez gibi geliyor
Doga_sever Deletedmom_109 ya bizde bikac subesine gittik hatta. 24 25 no bulamadik. Modelle ilgili olabilir belkide bilemedi.m
Elmass42 Sucukluyumurtaa genelde avm ye vs giderken giysin diye ugg bot aldım çok sıcak tutuyor ama normal olarak da igor aldım memnunum igor biraz daha ağır ilk biraz zorlandı taşıyamadı ama sonra alıştı
Deletedmom_109 Doga_sever şimdi baktım internet sitesinde 24 ve 25 numarası var kırmızı ve pembe renkli cırtcırtlı model