Mahmud-Muhammed06 6 ay 20 günlük bebegım gecen hafta üstten bir diş çıkardı. 3gündür yine çok huzursuz sürekli ağlıyo gece her yarım saatte bi kalkıyo emmek istemiyo ek gıdatıda reddediyo ne yapmam lazım nasıl rahatlar bi akıl verır mısınız ne yapacagımı bilemedim 😥😥
kenankaan Mahmud-Muhammed06 benim oğlum diş jeli sürmeden rahatlamıyor, calgel sürüyorum bazen de osanit veriyorum
Mircet Mahmud-Muhammed06 6 7 dal karanfili havanda döv üzerine iki üç yemek kaşığı zeytin yağı köy bir gece beklet buzdolabında sonra diş etlerine sür kızıma çok fayda etmişti rahatlatıyor
Gizem9565 Mahmud-Muhammed06 üst dişler çok zor altlar daha kolay sanki demi. Üstler bizi de çok zorladı
Ezgiasya 8 aylil oğlum ayni durumdayız su an inildeyerek sallıyorum mama veriyorum ben ikisini de yemiyor
Ezgiasya Mahmud-Muhammed06 himm o zaman diretmeyin 2 3 güne gececektir muhakkak ara ara teklif edin ozellikle geceleri bu donemmalesef yemek problem olabiliyor ama toparlar
Mahmud-Muhammed06 kenankaan alsam mı bilemedim her kafadan bir ses çıkıyo jel çürütüyo kullanma sakın diyolar önerir misiniz gerçekten faydası olur mu
Mahmud-Muhammed06 Ezgiasya birde hırıltı var burnunu sürekli açıyorum ama akıntı falan yok bu normal mi sizce
kenankaan Mahmud-Muhammed06 faydasını görüyorum. Çürüme görmedim, diş hekimimiz önerdi zaten. Öyle bişey olsa önermez. Düzenli olarak da götürüyorum arada diş için
Mahmud-Muhammed06 kenankaan nöbetçi eczane bulup hemen aldırayım ozaman çok teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık
kenankaan Mahmud-Muhammed06 rica ederim, oğlum şu an 17 aylık. Bu üçüncü calgel tüpümüz öyle diyim. İlk dişler çıktığından beri kullanıyorum. Geceleri kullanıyorum daha çok rahat uyudun diye yatmadan evvel
Mahmud-Muhammed06 Ezgiasya dişten sanırım. Eşime eczacı tetagil diye bi saşe vermiş umarım fayda eder
Mahmud-Muhammed06 Gizem9565 şuan hangisi çıkacak bilemiyorum ağzını açmıyor dokunmama izün vermiyo ama sanırım alt 2 tane birden patladı diye düşünüyorum