Esen3535 Bebeğim 4ay 9gunluk emerken çekip çekip bırakıp ağlıyor dünden beri tekrarlıyor sürekli bu şekilde sizce neden anlayamıyorum inşallah bu durum uzun sürmez bilen var mı başına gelen
yildizligece Esen3535 burnu felan tikanmis olabilir mi acaba otribebe ile temizleyin mutkala belkide diş cikarmaya baslamista olabilir
Yavuzunannesiii Esen3535 benim oğlum çekip çekip bırakıyorsa genelde gazı oluyordu gaz çıkarıyordu o zamanlar
Wolverine Esen3535 sabırlı ol 💚 inşallah bu zamanlar gecicek atak diş derken bizler de çok yipraniyoruz ama zamanla herşey rayına oturur
Wolverine Esen3535 bırakmaz inşallah kötüyü çağırma bazı aylar meme reddi yaşayabiliyorlar ama sen sabırla deneyeceksin.
Alpannesi11- Esen3535 bendede aynısı oluyordu gazını çıkarıyorum çıkana kadar cok ağlıyor ama çıkınca rahatlıyor tekrar emziriyorum. Gaz değilse diğer memeye geçin yada gezerek emzirin ben bunlarla hallettim
Esen3535 Wolverine teşekkür ederim annemde sende bu aylarda memeyi bıraktn emmedin bi daha dedi sagolsun çok iyi moral verdi
1omer_annesi Esen3535 gazi olabilir burnu tıkalı olabilir süt tazyikli geliyor olabilr benimki genelde süt az geldiğinde o şekilde yapıyor beyefendi tazyikli olsun istiyor