Megaa Kızlar 2 gün önce aşını yaptırdık 3 tane yapıldı 2 bacak 1 sol kol bana kabarır iltihap tutar yara olur asla dokunma dediler ama hiç bir şekilde bir şey olmadı sadece hafif kırmızı gibi bir sorun mu var acaba
birmelekannesiiio Megaa benim kızımda öyleydi bi sorun tok 1-2 ay sonra kırmızılaştı hala hafif kırmızı 8 aylık şimdi ama iltihap olmadı
Bebegimm1 Megaa Aradan 8 10 hafta gectikten sonra iltihap kabuk tutup baglicak siz dedigi gibi eger kizarip iltihap olursa hic bir sey surmeyin ve dokunmayin ☺️
Mrvhtp81 Megaa benim kızım 5 aylık oldu iz kaldı hala kırmızılık mevcut gayet normal yani , en kotu ihtimalleri söylemiş sana ebe
sedaozan Hayır bir sorun yok olması gereken o ☺️ sadece bi kızarıklık olur kolda ki aşı yerinde verem aşısı olduğu için 3 günde banyo yaptırmasınız o kadar
dmrkangamze Canselllll sıkıntı olmuyo ben de 17 gün geçmişti yaptırdım. Sağlık ocağından çağırcaz dediler çağırmadılar doktoruma sordum özel hastanede de yapılıyormuş ücretsiz yaptırdım gitmişken. Sağlık ocağına kalsa hala çağırcaklar 😏
Megaa Yoruldum Çok teşekkür ederim yaa kızım aşı olduğu gün o kadar perişan oldu ki kaynanam da tutmamış olabilir deyince çok üzüldüm bir daha mı yapacaklar diye içimi rahatlattınız Allah razı olsun 🥰
Megaa Yoruldum Çok soru sordum kusuruma bakmayın ama 3 gün yıkamıyoruz ya olduğu günle beraber mi üç yoksa olduğı günü saymadan mı üç