Ceren_301121 Sma optipro 1 numara kullanıyorum ama bebeğimde kabızlık yaptı bebelac gold a geçiyim diyorum kullanıp memnun kalan varmı acaba
papatyaannee Ceren_301121 Ben Aptamil kullanıyordum bebeğim de gaz problemi yaptı diye bıraktım bebelac Golda geçtim fakat bebelac Gold kabız yaptı benim bebeğime yaramadı ben geri Aptamile geçtim gaz damlası kullanıyorum yanında şu an çok rahatladı bebelac gold tavsiye etmiyorum
birmelekannesiiio Ceren_301121 ben bebelac goldda kullandım kabız yapmadı ama bebekten bebeğe göre değişiyo 3 mama kullandım aptamil kadar gaz kabız yapmadı hiçbiri
Mumandbaby Ceren_301121 merhaba allah analı babalı büyütsün. Anne sütü veriyor musunuz yoksa sadece mama ile mi devam ediyorsunuz? Yanlış anlamayın bebeğim 18 günlük bende zor durumdayım fikir alma amaçlı yazdım
Lina_2021 portakalkekk ben vermiyorum 6 aydan önce de vermeyi düşünmüyorum. Ek gıdaya geçene kadar. Mamayı zaten 1 kere veriyorum gece yatarken
Ceren_301121 portakalkekk yok vermiyorum emziriyorum önce sonra doymazsa mama veriyorum canım daha hiç su vermedim ben
nslhnnhsn portakalkekk benim mama kullanmiyorum ama doğumdan önce eğitimlere katılmıştım. Ebe mamayla beslenen bebekler için su kesinlikle öneriyodu. Sanırım verilen mamanın üçte biri kadar demişti. Miktarı net hatırlamıyorum ama mutlaka verin diyodu. Mama sonuçta tamamen katkısiz bı besin değil çünkü
Lina_2021 Ben golden goat kullanıyorum. Hem anne sütüne en yakın mamaymış. Kabızlık gaz sıkıntısı yaşamadık çok şükür. Ben araştırıp kullandım sizde araştırıp bakabilirsiniz
Lina_2021 Eceninannesi30 hmm bence o zaman bebekte bünyeden bünyeye değişiyor. Denemek lazım o halde. Biz maşallah bebeklikten beri hiç gaz sıkıntısı yaşamadık ve bebeğime çok yaradı.
Ceren_301121 Mumandbaby merhaba sizinde allah analı babalı büyütsün benim bebeğim 20 günlük sarılıktan hastanede yattı o günden sonra mamaya başladım önce emziriyorum zor tutuyor memeyi zaten sonra doymuyor mama veriyorum canım hastalanmasın diye tekrar
Littlebird Ceren_301121 ilk 3 ay mama kullanmıştım doktorum hipp önermişti hiç bir sorun yaşamadık o zaman. Anne sütüne çok yakın bir formülü olduğunu söylemişti
Pelopel Ceren_301121 ben kullandım. Kabızlığa da çok iyi geldi. Similac da kullandım. O da güzel. İçeriği de iyi. Palm kanola falan yok similacta.
Mumandbaby Ceren_301121 anladım çok geçmiş olsun mamayı nasıl kesicez insnın bende bilmiyorum çıkmazdayım
Littlebird Ceren_301121 emiyorsa eds yapmayı deneyin daha çok küçük hemen alışır sütünüz de artar. Benim de bebeğim 1 haftalıkken sarılıktan yattı mama verdik biberona alıştıkça memeyi bırakıyorlar o süreç çok zorladı beni
yusufmertmom Ceren_301121 bebelac diğerlerine göre daha şekersiz olduğu için bebekler pek beğenmiyormuş geçiş yapılınca. Ama dene yinede belki sever bebeğin canım
Ceren_301121 Littlebird benide şuan silikon uçla emzirmeye çalışıyorum tutuyor 5 dakika sonra bırakıyor ve ağlıyor bazen dayanamıyorum o kadar ağlıyor ki sinirlerim bozuluyor sagıyorum en son çare eds hiç denemedim aslında
Minikcivcivv Ceren_301121 ben similac kullanıyorum içinde palm yağı olmayan tek mama ve fiyatı oldukça uygun diğerlerine göre. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık 😊