busra2626 Elizanhavva bizde ailecek olduk bebeğimde iki gun 37.7lerde ateş huysuzluk oldu bol bol sarimsak et suyu ve emzirmeyle hem bebegim hem ben ilacsiz gecirdik bol bol su maden suyu bitki çayı sarımsak tüket Allah şifa versin canım
Omom Elizanhavva ben de oldum oğluma da bulaştı. Üç gün ateşlendi peşine ishal oldu geçti çok şükür. C ve d vitamini ve bol su tüketin
Elizanhavva busra2626 çok sağolun Allah razı olsun oğlum iki gün ateşlendi kızım da üç gün huysuzluk oldu şimdi ikisi de iyi çok şükür bn kötüyüm ☹️
Elizanhavva Tosbik1406 maalesef aşı olmadıö daha vucütta kırıklık var baş ağrısı ve kas ağrısı 9. Gün 😪
Mercimek26 Bizde ailecek olduk maalesef. Ama bebeğimden çok emin değilim çünkü aynı anda dişte çıkardı. Bol bol meyve yoğurt sarımsak yedim sütümden kızıma geçsin diye bol bolda emzirdim. Biz çok hafif atlattık inşallah sizde çok hafif atlatırsınız.
Elizanhavva Mercimek26 size de geçmiş olsun çok sağolun çocuklar iyi ama ben iyi değilim göğsümde yanma olduğu için su mu içiyorum zehir mi anlamıyorum 😪
Omom Elizanhavva öyle maalesef. Ben aşılıydım. Çok şükür bir nebze hafif geçti. Beş gün çok sıkıntı çektim sonra toparladım. Allah şifanızı versin