Yunusemrecik Merhaba 52 günlük bi oğlum var ve geçen hafta covid geçirdi hastanede yattık şimdi artık gündüz hiç uyumamaya ve sürekli yemek istemeye başladı uyandıktan uyuyana kadar yiyor sık uyandığı için de sık yedirmek zorumda kalıyoruz sizce ne yapmayalım
NinovaLemi Yunusemrecik her beslenme arasına 2 saat koy. Düzensiz ve sık beslenme hazımsızlık ve gaz yapıyor uyuyamaz
koalaninannesii Yunusemrecik Evet gaz sorunu kaka sorunu ve doymuyorsa çok memede kalıyordur anne sütü az ise ve erken sindirdiği için bebekler doymayınca da ekstra uyanıyorlar sen tespitini yap artık dediğin gibi gazdanda uyanıyor emmek istiyor aslında ekstra gaz oluyor aslında
Yunusemrecik NinovaLemi zaten şu an gaz sıkıntısı da var. Acaba o da sürekli yeme isteği oluşturur mu? Vermemeye çalışıyorum bu sefer çığlığı basıyo
NinovaLemi Evet gaz sancisini gidermek için emmek istiyor. Gazını çıkardıktan sonra emmek istemediğini farkedersin
Yunusemrecik koalaninannesii maalesef mastit oldum ben tek göğüs emzirebiliuorum mama veriyorum yetmeyince gaz sorunu olduktan sonra bu sürekli emme isteği oldu inşallah atlatabilsem bunu da