Masal_Ask Hanımlar merhaba bebeğimin çişini çok az yapıyor 3 ay 17 günlük hem mama veriyorum hem emziriyorum sizce neyden dolayi olabilir bu arada süt ve süt ürünlerine karşı alerjimiz de var
Bir_prens_bir_prenses Masal_Ask kilo alımı nasıl? Birde bebeğiniz erkekse sünnet olduktan sonra daha iyi ıdrar yaparlarmış öyle diyorlar. Bebeğim 3 ay 1 haftalık 3 cisli 1 kakali bez oluyor günde
barbarosunannesi Masal_Ask endişelendirmek istemem tabi başımıza geldiği için söylüyorum .idrar azlığı bizde de vardı böbrek ultrasonu ile kaçak olduğu ortaya cikti .kafanız rahat olması açısından urenier ultrason cektirebilirsiniz
Masal_Ask sademinannesi canım 1 2 yi geçmiyor artık böbreklerinden yana şüphelenir hale geldim hamilelikte falan hiçbir sıkıntımız yoktu
sademinannesi Masal_Ask çişli bez sayısı bayağı azmış canım aslında bir doktora gidip muayene olsanız iyi olur genelde duymadığında çişli bez sayısı azalır ama mamada yiyormuş
Masal_Ask sademinannesi aynen canım mama da yiyor eşim askerî personel üst bölgesinde o yüzden burdaki doktorlardanda istediğim verimi alamıyorum eşimi bekliyorum gelsin burda yeşil alan açtırıp eğitim araştırma hastanesi nefroloji bölümüne götüreceğim inşallah birşeyi yoktur
Masal_Ask Bir_prens_bir_prenses süt ve süt ürünleri alerjimiz var kilo alımımız yavaş canım bu arada bebeğim kız
Asel_lena_mom Bir_prens_bir_prenses Kızım 2 buçuk aylık günde 7-8 bez değiştiriyorum . Genelde hepsi dolu dolu çiş ve 3-4 kakalı alıyorum 🤷🏻♀️
Masal_Ask barbarosunannesi peki düzeldi mi ilaç falan kullanıp düzeldi mi şuan süreci biraz anlatır mısınız ? Kızım bu aralar emerken de kavga ediyor napacagımı şaşırdım
Eskici777 Masal_Ask Belki siz az su içiyorsunuzdur, bebek terledıği içinde az çiş yapabılır, bebegınıze su veriyor musunuz?
barbarosunannesi Masal_Ask yani böbrek sorunları reflü için konuşuyorum ilaç icirim düzelsin gibi bişey değil .siz en iyisi bı doktora götürün yada arkadaşın dediği gibi az su içtiği içindir belki
Masal_Ask Tugce vermedik canım doktora götürdüğümde bezinde pembelik vardı söylediğim halde yapmamıştı ama bu defa direk nefroloji bölümüne götüreceğim
Eskici777 Tugce Çiş yaptırtacak kadar su demedim zaten, o ayda bebege elbette su verılebılır 1 cay kasıgı kadar
Eskici777 Masal_Ask Anladım enfeksiyon oldugunu düşünüyorsanız doktora gıdrbılırsınız fakat evde bırseyler yapayım derseniz de 1 bucuk yemek kasıgı dutu 1 bucuk su bard suyla 5 yada 6 dk kaynatın yarısını sabah yarısını aksam ıcın. Vücuttaki enfeksiyona bırebır sızden bebege de gecer.