Asyaayaz1 Kızlar atak döneminiz ne kadar sürdü düzene koyduğum uyku düzeni bozuldu tamamen 3 gündür çıldırmama ramak kaldı ne gece uyuyor ne gündüz uyumasını geçtim hiç durmuyor 5 ay 10 günlük damak kaşınmaları zaten ayrı dert karıştı herşey🤯
ikiprensannesi_gul Asyaayaz1 ah bu ataklar… Ama ben 5. Ay atağını yaşamamıştım 4 te oldu, sonra 6 7 8 devam ediyoruz 😒
Pinarmete ikiprensannesi_gul valla bizde 6 ay 11 gunlyg7z canim 5.aydan beri gece saat başı kalkmaya başladı öyle de devam ediyor. Her gün huysuz degildi belki sizin disten dolayi her gun zor geçiyor olabilor. Bizde diş yok henüz sadece arada bi mizmiz ve gece uykuları berbat
Asyaayaz1 ikiprensannesi_gul bende 4 de yaşamamıştım bu sürede uyku düzeni vs oluşturdum ara ara huysuzlukları oluyordu ama ufak mızmızlıklardı 3 gündür o çocuk gitti bambaşka biri geldi😳
Asyaayaz1 Pinarmete damak kaşıntısı var gözle görülür bişey yok damaklarında ama ne gece ne gündüz hep huysuz memeyle kavga ediyor gaz çiş yapma vs sorunu yok uykusuzluktan gözler kapanıyor uyuduğu zaman diyorum aha 2 3 saat kesin uyur ama 15 dk sonra uyanıyor kucak istiyor gezdirilmek istiyor vs🤦🏼♀️
ikiprensannesi_gul Asyaayaz1 oluyo malesef benim oğlum 4 ay hariç ilk 6 ayın içinde ara ara uyku düzeni bozulması dışında çok dakik bir bebekti uyku düzeni şaşamazdı vs şuanda öyle ama geceleri değil gündüzleri sabah 11 akşam üstü 4 5 gibi 2 şer saat uykusu var ama geceleri saat başı ayaktayız
ipekbocugu Asyaayaz1 5 ay 6 günlük. aynı böyle gece ben uyutuyorum o uyaniyor. gündüz o uyudugunda iş bile yapmıyorum ses olmasın diye yine uyanıyor yine uyanıyor ☹️ o uyanıkken zaten bı dakka yerde durmuyor yere koyunca kafasını kaldırmaya çalışıyor ağlıyor vs. Hala yüzüstü dönemiyor bu yüzden.
Uras0907 Asyaayaz1 işte bu benim bebeğinin aynısı. Benimki de 5 ay 10 günlük. Gece uykusu çok iyiydi ama kaç gündür 15 dkda bir uyanıyor. Bir de geçen hafta işe başladım 🤦♀️ umarım çabuk geçer bu durumları
ikiprensannesi_gul Asyaayaz1 inşallah size tavsiyem uyutacağın zamanlarda evinizin ısısına dikkat ederek yıkayın öyle uyutun ben öyle rahat ettiriyodum ☺
Asyaayaz1 ipekbocugu evet gün içerisinde hep ilgi istiyorlar kendi başına bıraktığım an deliriyor çocuk normalde yere battaniye serip ben iş yaparken bana bakınır dururdu şimdi kıyamet kopartıyor kucaktayken çok iyi 🤷🏼♀️