Gisemete Bugün kızımı doktora getirdim doktoru bacaklarındaki karşılıklı boğumların eşit olmadığını göZlemledi ve bizi ortopediste yönlendirdi. Kalça filmi normaldi çok kafama takıyorum yardım lütfen
teachersrn Gisemete nasıl yani? Oğlumun da bir bacağında var diğerinde yok eşitliği geçtim birinde hiç boğum yok yani, o kadar doktora gittik hiç biri bişey demedi sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim 14 aylık bu arada
Gisemete teachersrn merhaba benim kızımın ikisinde de 3 tane var bacak boyları eşit sadece bir bacağındaki boğum yerleriyle diğer bacağındaki simetrik değil
teachersrn Gisemete bizim de kalça ultrasonunda sorun yoktu ama 1 aylıkken çekildi sonradan tutuş mu sorun oldu diyorum şimdi, bacakları tuttuğumda bir farklılık yok aslında eşit gibiler ama bilemedim
teachersrn Gisemete biraz araştırdım da normal bebeklerin yarısında bu boğum eşitsizliği vardır diye bir cümle okudum belki biraz rahatlatır bizi
Sevda6767 Gisemete unutmayıp yazdığın için teşekkür ederim canım. Peki doktor bir şey demedi mi normal ya da değil diye