MMelisss16 Kizlar 5 aylık bebeğime sütüm yetmiyo 2 saatte bi emziriyorum ama hiç dolu dolu değil sütüm iyice azaldı nasıl sut miktarını çoğaltabilirim moralim çok bozuk boş meme emiyo bebeğim agliyo doymuyor
Atlasalinandme MMelisss16 ek gıdaya geçtiniz mi belki arada ek gıda verirsiniz, gogsunuz dinlenir süt dolar
emy_yucek MMelisss16 sütünüzün yetmedigini nerden anlıyorsunuz. Yumuşak diye düşünüyorsanız sütünüzün azlığını ordan anlayamazsınız. İlk günlerdeki gibi taş gibi olmaz gçgüsleriniz terbiye olmıştur. 3 saate bir çıkarın emzirmenizi. Ve bol bol emzirirken kendnizi motive edin sütüm yetiyor bebegim doyuyor diiyin pskolojiniz öncelikli bu konuda içinizi ferah tutun. Birde eğer kilo alımında herhangi bir eşy yoksa doktorunuz en iyisini bilir o size sütünüz yetmiyo diyene kadar emzirin. Birde bol bol su için en güzel süt su yapar.
Cinarimoglum MMelisss16 bebeğinizi emzirirken yutkunarak emmesi azsa sağım yapmak gerekir. ben öyle çoğalttım. önce emzirme sonra sagım. çalıştıkça daha çok üretti. bir de emzirme danısmanı dilruba demirezer hnm süt arttırıcı çayı ve mayya tableti var. onları tavsiye ederim çok güzel süt arttırıyor.
MMelisss16 Atlasalinandme 3 gündür yoğurt veriyorum tadımlık bu gun da yumurta sarısı verdim az bisey yoğurt verdikten sonra da emiyo daha bi çorba kaşığı ancak yiyo yogurttu cnm alıştırma yapmaya çalışıyorum
rua_da_senhora_das_verdades Ben sütüm azaldığı zaman erik vs kaynatıp suyunu içiyorum. O şekilde artıyor. Artık enerjiye daha çok ihtiyaçları olduğu için daha çok emmek istiyorlar. Benim oğlumda 6 aylık 1 saatte arayla emziririm. Ek gıdaya da 5 ay 18 günlükken geçtim. Birde sütümün kalitesini artırmak içi protein ağırlıklı besleniyorum.
rua_da_senhora_das_verdades MMelisss16 tadımlık blw usulü 3 gün kuralıyla gidiyoruz. Ilk yoğurtla başladık. Havuç, patates,karnabahar,avokado, muz,mürdüm eriği,yumurta vs gibi şeylerle devam ettik. Artık yavaştan karışım olarak vermeye başlayacağım.
MMelisss16 emy_yucek sütüm olduğun da meme ucu sis duruyo sıkınca bol bol akiyodu simdi küçüldü sıkınca az cikiyo cnm
emy_yucek MMelisss16 bol bol dinlenmeye çalış zor biliyorum ama bebeişin uyudugunda sende uyumaya dinlenmeye çalış bol su tüket. Şu malt içecrkler var onlardan içebilirsin bende çok iyi süt yapıyordu. Vitamin destegi sagla kendnine sokgarın emziren anneler için vitsmini var ondan edin kendnine.
rua_da_senhora_das_verdades MMelisss16 ill gün yoğurdu çok güzel yedi. Sonra yoğurt gaz yaptı ve bir daha ilk günkü gibi yemedi. Öğürme refleksleri dillerinin ortasında henüz. Kati madde girince aktif oluyor bu normal. Birde yutamadıklarında aktif oluyor öğürme refleksi. 3 hafta olmasına rağmen bazen yutarken öğürme olabiliyor. Çiğnemeyi ve koparmayı öğrendi ☺ bebeğim yiyor ama toplasak bir tatlı kaşığı eder herhalde belki bazen biraz daha fazla😂 zamanla artacaktır zaten bu miktar. Acele etmeye gerek yok. Önceliğimiz zaten anne sütü.