Gulenay1234 Neler veriyorsunuz ve nasıl veriyorsunuz tavuk vs başladık biz didikleyerek yediriyorum çorbasına katıyorum kemik iliği suyu kullanıyoruz çorbalara sebze meyve çatalla ezip veriyorum siz neler yapıyorsunuz balığa da başlıcaz inşallah
Fzk-0 Gulenay1234 bizde aynı sizin gibiyiz kendimize yaptıklarımı tuzsuz yspıp ona da ayırıyorum bazen onunkilere kıyma katıyorum b12 düşük çıktığı için aşı oluyoruz doktor ciğer sakatst verebilirsin dedi onu minik minik ezip yedirmeye çalışıyorum az az
Grlnl Gulenay1234 az önce tavuk suyu reşeymli şehriye çorbası yoğurt ve cennet hurması verdim tosul tosul sanırım fazla oldu 😂 tavuk köfte ve et verdim sebze katıyorum yanına. Sabah peynirli omlet pankek mücver sebzeli. Değişiyor zeytin arıyorum tuzsuz ama yok. Öğünleri bölerek verince emmiyor çok fazla. Böyle toplu verince de fazla geliyor bende bu dengeyi kurmakta zorluk çekiyorum
keskebirazuyusam Dişleri çıkmadan balık, tavuk yiyebilirler mı acaba ya? Oğlum 8 buçuk aylık ama daha ilk dişi ucundan çıkmış, cesaret edemedim hala balık tavuk falan vermeye
Gulenay1234 keskebirazuyusam canım benim kızım tam sekiz aylık dişi hiç çıkmadı doktorum dişi olmadan da tavuk balık yiyebileceğini söyledi damaklarıyla eziyorlar zateb illa diş çıkmasına gerek yok bende başta tedirgin oldum ama artık yemeli dedi doktorum balık didikleyip çorbanın içine atabilirsin ilk etapta ufak ufak ben öyle yaptım suyundan da alınca yutabildi
Kaprekar Fzk-0 Fzk-0 B12 bizde de düşük çıkmış doktor fıs fıs verdi ne zamana kadar devam edeceğimizi sormadım size ne dedi acaba
Kaprekar Ben dün haşlama et yaptım ine patates de atmıştım et suyundan içine patates atarak ezerek verdim et didikledim var ya bayıla bayıla yedi iki alt dişimiz var. Ben de atıştırmalık güzel tarifler arıyorum ev yapımı bebek kurabiyesi gibi geçen gün keçi boynuzu pekmesinde yaptım ama biraz dışı kıtır olmuş. Tavsiye tarifiniz varsa sevinirim
Fzk-0 Kaprekar bize iki kutu iğne verdi haftada iki kere vuruluyoruz üç doz vurulduk daha sanırım dört beş hafta sürecek kutuların bitmesi sonra tekrar tahlil yaptıracağız iki aydır kilo alımı azaldı 200 300 gram ancak aldı onun için girmiştik iştahsızlık yapabilir dedi kansızlıkta var inşallah geçer bizimki de sizinki de
Grlnl Gulenay1234 eline vermiyorum çünkü mıncıklıyor 😂 yumaşak yapıyorum biraz da elinde dağılıyor. Verilebilir yani