Ebrualimolla Merhaba anneler, bu 4 ay atağında bebekler 35 gün hep mi huzursuz, her gün mu 😖 bizim başladı galiba acıkcası burda okuduklarım aklıma geliyor ve korkuyorum 😀
Burc123 Ebrualimolla bizim 13 gün kaldı gösteriyor bitmesine bakalım son 13 günde neler olacak öyle ahım şahım okuduklarım gibi olmadı bizde bi kaç gece uykusu bozuldu uykuya dalamadı şimdi o düzeldi ama sık sık emmek için uyanıyor emerken geri dalıyor gün içinde öyle bi fark olmadı bi ara gündüz uykularına direndi bi kaç gün o da bazen emmek için ağlayıp emmiyor bende oyundu alt değiştirme derken unutturup yanına uzanıp emziriyorum umarım çabuk atlatırsınız
Ebrualimolla Burc123 bizimde ⅚ gün oldu, oyle ğek huzursuz değil acıkca. Sadece uykuya dalmakta cok zorlanıyor. Geceleri falan oyle sık,sık uyanmıyor. İşte bugün biraz huzursuz. Daha erken acıkmaya başlıyor işte
404017 Ebrualimolla gün içinde cok skntı yaşamıyorum Allaha şükür ama gece için aynı şey mümkün deil. Uykuya dalamıyor dalsa bile 15 sonra uyanıyor bu sefer tekrar sil baştan oluyor. 2 yada 3 saate Bi uyanıyor öle geçiyor bakalım
Burc123 Ebrualimolla 17. Gününde falan başlamıştı bizde de hatta 17 gün iyi olunca bize çok şükür bu sefer atak uğramadı heralde dedim ama uğradı 😂 umarım size uğramaz
Ebrualimolla Burc123 17 günde başladığında yine 35 ci gün son buldu mu 😀 Kafamda deli sorular 😀 bizim 5 gün bugün ve daha okadar kotu durumda diliz cok şükür inşallah boyle devam eder