Cicegim_123 30 aylık kızım saçından pit aldım ondan bir tane de sirke baska birsey göremedim kız çocuğu saçları çok güzel bakımlarının herseyine dikkat ederim nasil oldu anlamadım ne yapmam lazim oturdum ağlıyorum şampuanı mi var neyi var
Cnmyvrmm1 Cicegim_123 üzülmeyin annemiz 🙃pislikten olmuyor ya , bir yerden atlayıvermistir üstüne . Ben çocukken hep okuldan getirirdim , annem ne kızardı ama 😁😁 eczanede güzel ilaçlar var , daha benim zamanımda annem hemen gider alırdı . Tavsiyem tabi 💐
Mom5457 Cicegim_123 ben çocukken 2 kere bitlenmiştim biri öyle fenaydı ki saçımı kesmiştik komple. Okuldan geçmişti bana. Nerden geçti acaba ya çok sinir bozucu bir olay. Bit ilacı var bir de bit tarağı var baya bitirmeye yardım ediyor evdeki tüm nevresimdir örtüdür her şeyi yıkayın sürekli ve o ilacı kullanın ama yaşından dolayı kullanılır mı bilmiyorum yazar üstünde
Asilbebis Cicegim_123 olur öyle ya küçükken hepimiz bitlendik 😂 hem ilaçları hemde tokası falan var eczanede belki etrafında birinde var takarsın saçına 😊
Cicegim_123 Cnmyvrmm1 asla pislikten olacağına inanmıyorum çünkü ellerini devaml yıkamaktan çocuğun parmakları soyuldu doktora gittim yani 😄 cok aşırı temizlik hastası derecesine deyim pislige asla tahammül edemem ama soklar içerisindeyim bu bit olayı beni yıktı
Cicegim_123 Mom5457 bir tane bit vardı baska yoktu 15 tane de sirke buldum minnak minnak ama hepsi ölmüştü simdi paranit yapıp yikayacaz ben çünkü saçına kokudur sac açıcıdır besleyicidie hep kullaniyorum kizima ben şok bem iptal
iclal_00 Aldığınız ilaçları siz de kullanın size de geçmiş olabilir hatta eşiniz dahil.o şekilde erkenden kurtulursunuz diye düşünüyorum
Eminos Cicegim_123 fayda eder ama dedigim markanin ilacini alin daha once cocuk koruma evinde calistim ondan biliyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Cicegim_123 kız saçmalama tertemiz saça gelir bit tutunması kolay olur diye birinden bulaşmıştır bit şampuanı al bi güzel yıka bit tarağı oluyor içinde onla bi güzel de tara kendi saçına da baktır eşine var mı diye. Sirke kahverengi oluyor çok zor görünüyor hepsini tek tek temizlemen gerek başına oturup. Yattığı yastığı çarşafı yüksek derecede yıka. Aile üyelerinin saçlarını da kontrol et
Mommysharkdoodoodoodoo Bu arada sirke genelde ense kulak arkası hizasındaki saçta oluyor ışık tutup bakın
Cicegim_123 Mommysharkdoodoodoodoo ah bir bilsen 60 dan aşağıya çarşaf atmam komşularim bile yeter 3 güne bir yatak döşek atılıp çarşaf mi yikanir der dalga gecerler ben bu hale nasil geldim ah ah ağlıyorum sinirim bozuldu en nefret ettigim şeyi yasadim
Eminos Cicegim_123 cok gecmis olsun sanki gecmez gibi gelir size ilk etapta mide bulandirici bisey ama sonra temizlenir o ilacla sizlerde kendi saclarinizi ilaclayin bit olmasa bile saca cok iyi geliyor sampuan sabun kalintilarini aliyor olu deriyi atar saclarinizi isilti katar
Mommysharkdoodoodoodoo Cicegim_123 olabilir kendinizi suçlamayın benim annem de temizlik takıntılı bir kadındı ama kuzenimden bit bulaşırdı o da kafayı yerdi 😁 olsun normal bir şey bu ayıklayın biter nolcak
HicisleriBakani Cicegim_123 yakasinin icine aktardan kafur agaci tableti alin dikin. O koku bebegi rahatsiz etmiyor ama bit vs yi uzaklastiriyor. Yalniz hali hazirda gelmis olana fayda etmez onunicin eczaneye sorun ve bir sure baska cocuklara yaklastirmayin