Baldanbebikk Oldum olası şıkır şıkır bir kadın olmadım ama her daim kendine bakan kadınlara da saygım sonsuz.Yanlış anlaşılmasın kişisel temizligime tabii ki dikkat ederim ama cilt bakımı gibi rutinleri hayatımda tam oturtamadım Bebek olunca da kendimi saldım. Burdan kendini bakımlı olarak gören hemcinslerime sesleniyorum. nasıl başarıyorsunuz?😂
HM75 Baldanbebikk Ay bende bu konuda muzdaribim alırım bakım serumları kremleri en falza bir gün düzenli kulanirim o kadar gerisi gelmiyor nedense ya hele 6 aydır bir sabun almamışim yuzum.icin hala çekmecede duruyo zavalim 😅nezmn kulanirim Allah bilir 🤷😅
drnerkn Baldanbebikk 3 aylık bebeğim 🌺15 te bir ablamız var evi cekip ceviren büyük temizlik işi yapmıyorum ( vakit kalıyor bana ) günlük işler bende sadece bu cok farkediyor bakım işlerinde tüm eve siz kosuyorsanız insanın hali kalmaz 🙁 🌺haftada bir gün muhakkak 1 saat kuaföre vakit ayırıyorum bi afta manikür bi hafta pedikür seklinde oturttum süreden kazanmak için gitmişken kıl tüy işleri o arada çözülüyor 🌺 sabah eşim evden cıkmadan 15 dk bebegi verip hızlı bir duş sac düzeltme hafif bi makyaj yapıyorum ısık hızıyla 🌺 parfüm fondoten vs kullanmıyorum kızım sebebiyle 🌺 evde bile olsam en kötü pijamalaeımı cıkarıp hemen bir tayt tişort geciriyorum üstüme 🌺 ev kıyafeti için alısveriş yapmaya özen gösteriyorum dizi cıkmıs kendini salmıs kıyafetleri giymem evde de olsa ( beni psikolojik olarak asagı cekiyor ) 🌺 süre olarak sizi rahatlatacak çözümler bulun mesela oje sürmek istıyorsunuz oje kuruyucuda yanında alın örnek bu size hız kazandıracagı için zor gelmez diğer türlü kim kurumasını beklicek o arada bebek uyanırsa diye düşünüp sürülmüyor 🌺 aksamda kızımı uyuttuktan sonra yorgunluktan ölsemde yüzümü yılar kremlerimi sürerim şimdilika aklıma gelenler bunlar kendiniz için kendinizi bırakmayın 🥰 dısarı cıkmak için kendinize iş yaratın ozamanda ister istemez kendinize bakma ihtıyacı duyarsınjz
1mom1baby Baldanbebikk içten gelmesi lazım mesela covid geçiriyorum 2 gün önce kotuydum sırt bel agrimdan duramıyordum ama oturdum oje sürdüm çünkü beni bunlar iyi hissettiriyor beni ben yapan şey bakim süs 😄
Baldanbebikk Bakımlı olarak tanımlamak istediğim şey, evde yalnızken bile saçları taranmış yapılmış, parfümler sıkılmış, şık giyilmiş, kaşlar bıyıklar her daim alınmış gibi şeyler.
EtiPetito Baldanbebikk 5dk mı alıyor ya oğlum uyurken şipşak yapıyoeum ya da o oyalanırken, yeter ki içinizden gelsin😅
Baldanbebikk HM75 işte aynı ben ve eminim yalnız değiliz ☺️. Arada eser alır yaparım da her daim olmaz. Resmen kendime bakmaya üşeniyorum.bebegimi bahane etmek istemem evet bebekle zor ama bebek olmadan önce de rutinlerim yoktu. İşte bu döngüyü kırmak istiyorum. Bakalım bakımlı hanımlar ne diyecek 😀
HM75 Baldanbebikk Ay. Vala ben çocuk yokende ayniydim tek çocuklada aynı sidmi 2 si oldu artık o bir günlük rutinimi bile yapamama eminim ama yok sidmide kendime saç düzleştirici alcam 😂🤣🤣kafama koydum 😂😂bakalım belki bende ters eti yapar cocuksusz yapdiklarimi çocuklar vareken yaparım 🤣
Burcuumuterel Valla duş almadan 5 dk önce hemencecik kaşlarımı yüzümü alıyorum kremlerimi sürüyorum bebek varken en fazla bukadar oluyor makyaj evdeyken saçma bebeğin yüzüne değebilir. Kıyafetime dikkat ederim sonuçta kocama çirkin gözükmek istemem yani tayt ve tshirt oda elbise giymek isterdimde emzirmek zor . Saçıda sürekli toplaman lazım bebeğin ağzına girer eeee zaten mecbur salıyorsun sana yapışık bir bebek var bakımlı olmak mümkün değil kısaca
Baldanbebikk Burcuumuterel benim de saçlar hep toplu, makyaj çok tercih etmiyorum ama bazı kadınlar var hakkaten bakımlı.acaba yardımcı mi aliyorlar diyorum ama yok tek başına. Ben ev temizliğine de çok dikkat ederim.ev toplamaktan sıra bana gelmiyor. Önceliğim kendim olsun istiyroum ama onu da beceremiyorum. 🤷🏻♀️
Burcuumuterel Baldanbebikk internette gördüysen onlar yalan gösteriş çevrende gördüysende mutlaka bir yardımcısı vardır bizim gibi tek başına yapan annelerin mümkün değil çoook bakımlı olabilmesi eskiden fönsüz gezmezdim şimdi hep toplu yada örülü 😂 her hafta cilt bakıma giderdim banyoya zor giriyorum şuanda😂😂
Baldanbebikk drnerkn sizi canı gönülden tebrik ederim 👏 işte bu motivasyonu arıyorum. Ben eşime bebeğimi 15 dk verip uyurum mesela. Akışkanlik mi içten gelmek mi bilemiyorum.
Baldanbebikk 1mom1baby çok geçmiş olsun inşallah en iyi şekilde atlatırsınız. Evet işte benim içimden gelmiyor bu zaman kadar hiç de gelmedi 😔 biraz bu konuda gayret etmek istiyorum
drnerkn Baldanbebikk biraz alışkanlık biraz sartlar hepsinin bir araya gelmesi lazım ben hep düşkündüm botoksumu falan hep düzenli yaptırırdım ama bebekten sonra elbette degısıyor bazı seyler iş hayatına dönene kadar evde salmaya alısmamam lazımdı zorluyorum kendimi birde dediğim gibi eve yardım eden yoksa bebeginiz uykusuz bırakıyorsa vs yatın zaten o 15 dk bebeginizin bakımlıdan cok dinlenmiş anneye ihtıyacı var 🥰 bakım sonrada olur geriye dönüp oh ne güzel salmıstım be hayatımın en rahat günleriydi dersiniz önce dinlenmek benim bebegim gece uyuyor yoksa hiçbir bakım uykudan önemli olamazdı 😘😂
1mom1baby Baldanbebikk teşekkür ederim evde atlatiyorum hatta belirtilerim hızlı başladı ve hızlı geçiyor 💃 bikac gün aynı şeyi yapınca insanda alışkanlık oluyor mesela bi yüz temizleme jeli alın uyanınca ya da yatmadan önce yüzünüzü yıkarken onla yıkayın bi krem alın gözünüzün önünde dursun gün içinde gözünüze takildikca sürün ayda 1 kuaföre gidin ya da ağda bandı alın bi gün belirleyin o günü kaş biyiga ayırın böyle böyle yaptıkça alışırsıniz sonra yapmayınca rahatsız olursunuz 😊
Baldanbebikk drnerkn ☺️ Evet zaten son bir ayım kaldı ise başlayacağım mecbur bakımlı olacağım. Hayatımın bir yılını da diz yapmış pijamalarla geçirmiş olayım 😅
Gul-42 Baldanbebikk sabah kalkınca işlerım bıtınce sacımı tararım kremlerımı surerım deo parfum surerım kaş aldırmaya gıderım cocugu anneme bırakırım bıyıgım yok 😀kıyafet. Hergun dgıstırırm hem yemek kokar hem süt akıo kokuo evımde hep derlı topludur hc bsyı ertelemem aldıgım seyı anında yerıne koyarım aman dursun asla demem aldıgım kremlerı hep kullanırım sabunlarıda kullanırım bu ay bu bıtcek derım 😀
NesX Baldanbebikk bu başlığı görünce aklıma kayınvalidem geliyor kendisi 70’nde ama maşallah heep bakımlı evde makyajını yapar e benden de aynısını bekliyor sürekli makyaj yapıyım kocamı topuklularla karşılım istiyor. Benim içimde yok mesela oldum olası kendimi öyle iyi hissetmem. Ama cilt bakımı kişisel temizlik bana göre en güzel bakım her sabah akşam muhakkak yaparım bir şekilde vakit ayırıyorum. Yüzümü temizler kremimi sürerim evde ev kıyafetini ayrı giyer pijama ile durmamaya özen gösteririm. Bence herkes kendini nasııl mutlu hissediyorsa öyle olmalı ama süslü kadınlara da hem de bebekli olanlara o enerji için hayranım😍😍
Baldanbebikk NesX kayinvalidenize maşallah dedim 😀 Ama iyi ki benim ki öyle değil iyice psikolojim bozulurdu ☺️