yaseminkcmn Mommys-boy benim postuma yazan olmadı bari ben de buraya yazayım. Oğlum 4. Aydan itibaren saat başı uyanmaya başladı. 2-3 aylıkken gece 1-2 kez anca kalkardı. 5 aylık oldu ve hala saat başı uyanıyor. Düzeltmem için ne yapmam lazım
Ecemcansuc Eskiden Uyuması için tüm yöntemleri denerdim kızım 4,5 aylık çok şükür düzenimizi oturttuk uyku rutini ve saatleri hiç kaçırmadım sonradan kendi alıştı ve aynı saatte hep mızmızlanır emzirirken uyur gece uykusuna geçer 😴😴
Mommys-boy Ecemcansuc ya bize de nasip olur inşallah bizde 2 buçuk aylık olduk inşallah 4.ayda düzenimiz oturur
boncukannesi123 Ecemcansuc maşallah ya 🧿 uyku rutini bile oluşturamıyoruz bir anı diğer anını tutmuyor🤦🏼♀️
Mommys-boy boncukannesi123 her bebek bir olmuyor maalesef bizimde bebislerimiz inşallah kendi başlarına uykuya dalarlar
Ecemcansuc boncukannesi123 aslında bebekler düzeni severler saati tutmasa bile her uykuya geçişte aynı şeyi yaparsanız ona alışacaktır mesela bizim rutinimiz kış olduğu için tulum giymek youtube den beyaz gürültü sesini açmak ama hep uykuya geçişte yapıyorum tulumunu giydğinde direk gözleri kapanır benim kızımın
Mommys-boy Birdunyabircennetannesi biz artık saldık valla ne zaman kendi iyice yorulur uyursa uyutmaya çalışmayı bıraktık kendi kendine uyumaya çalışsın genellikle ortam karanlık olduğunda daha çabuk uykuya dalıyor tabii bu her zaman olmuyor
Mommys-boy yaseminkcmn uyanınca besliyor musun yoksa mız mız laniyor mu büyük ihtimalle yeterince doymuyor olabilir ondan da uyanıyor olabilir
yaseminkcmn Mommys-boy uyanınca emiyor ama sadece bir iki kere içip yatıyor .Sanki uyanmak için uyanıyor gibi. Başlarda benim de aklıma o geldi sonra yetmese gündüz de ağlar diye düşündüm sadece anne sütü veriyorum çünkü
Mommys-boy yaseminkcmn geceleri biberon verebilirsin bence karnı iyice doyarsa uykusunu iyice alır bak bı iki sefer emiyor diyorsun uykusuna yenik düştüğü için de karnı doymuyor
Mommys-boy yaseminkcmn ve o yüzden de sürekli beslenmek için uyanıyor uyuduğu zaman da burnuyla filan oyna uykusundan hafif dürt ki sürekli uykuya yenik düşsün
Mommys-boy Ecemcansuc bizimkine de emzik ve karanlık ortamı alistirdim biraz emzik verince ve ortamı karanlık edince uykuya dalıyor yavaşça tabii bu sürekli olmuyor ama diretecegim alışsın diye