Zurafa Kaç gündür boğaz şişmesinden mahvoldum. Şuda kesın ıyı geliyor dediğiniz yok mu bişey boğazım hep iltihap dolu mahvoldum ☹️☹️
Deleltedmom_69 Zurafa benimde oyle olmusdu cok kotuydu su bile yutamiyodum saglik ocagimdaki doktor igne vermisdi oyle geçmişti
Prensimmm52 Zurafa ılık suya bir tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal bir kere de iç asla içmem diyen eşim bile ertesi gün iyi ki içmişim dedi hemen fayda ediyor
Zurafa cahidegokannes teşekkr ederm çocukken sürekli şişerdi bademciklerim uzunn zamandır başıma gelmiyordu. 😞kaç günde geçti ki sizin
Miradeniz Zurafa en az iki günde geçer biraz daha sabredin ıhlamur gibi bişeyler için ama sıcak olmasın enfeksiyonu yayarsınız ılık içmeye çalışın geçmiş olsun
Almi21 Zurafa vicks durun ahudu frambuazlı börtlen ne derseniz ondan alıp yiyin çayını demleyin iyi gelir
AgentMom Zurafa arkadaşım gazlı beze batikon döküp bademciklerini silerdi. Azerbaycanlı kendisi. Orada yapıyorlarmış. Benim bademciğim küçükken alınmış denemedim o yüzden. Ama arkadaş sildikten sonra rahatlardı.