ikiprenses_annesi Pnr22 onaylandigini nerden biliyorsunuz benimkinde basvuru kabul edildi falan yaziyor
Honey_mom Pnr22 herhangi bir geliriniz varmı diye sorulmuş ya eşimizin maaşı damı geçerli yoksa hayır mı yapacağız 🙃
DominikCumhuriyeti1 Pnr22 nerden yaptın ne yazdın e devlete ben arıyorum bulamadım ınternettımde az yardım edermısın kuzum
Pnr22 hirosima sosyla yardımdan başvuru yapiliyo diye okudum yaptım onaylandı sürecin sonunu bekliyorum
Pnr22 Linamommmm sosyal yardım parası çocuğu olanlara diye okudum bakayım dedim başvuru yaptım onaylandı süreci bekliyorum
Nisaninannesiii Pnr22 sosyal yardım başvuru hizmetinden mi başvuru yaptınız benimde öyle süreç devam ediyor diyo henüz bisy yok
Pnr22 Linamommmm evet e devletten başvuru yapiliyo ihtiyacı olan demiyimde ama gerçekten bu zamanda en iyi ilaç diyebilirim 😊
poncikci Pnr22 nerden nasıl yapılıyor bu başvuru, daha öncede böyle şeyler çıkmıştı ama daha sonra böyle yardımlar yapılmıyor diye cevap geliyor
Pnr22 poncikci internetten arastirabilirsiniz 1600 TL veriliyo ben e devletten başvuru yaptım süreci bekliyorum
Linamommmm Pnr22 ihtiyac her zaman vardır vala nasıl yok sabancının çocuğu değilim ne gelse o gidiyor eve 😄😄😄😄
Pnr22 UmeyrBeram evet internette açıklaması var bakabilirsiniz e devletten sosyal yardım diye bakın basvuru var