Nur76 Ya bu bebe neden uyumuyor gündüzleri full yatti aksam 10dan beri uyumuyor artik 1 buçuk aylik hani en fazla bir saat uyanık kaliyorlardi hani nerdeee lavanta yagida aldik denedik oda yalan çıkdı 😂😂
Mavis34 Nur76 nebe süresi dinlemeyi dene canim dün bursa birisi tavsiye etti bugün bizde ise yaradı uyuyana kadar dinlettimtekrar tekrar. Sabah tüm gün uyumuştu aynı sekilde
Nur76 pamuksekerinannesii sizinkide baya büyükmüş umudum o aylarda duzelir diyodum ama bikez daha yıkıldim😂😂
Mavis34 Nur76 ben ilk gün 1 kez dinlettim 6 7 dk felan sürüyor sakinleşti ama uyumadı. Dün 3 kez tekrar başa alıp dinlettim son dinlemesonde sizdi yani toplamda 20 dk civarında uykuya geçti
Nur76 Linamommmm evt bazende oyle oluyor tam uyku geliyor bu defada bebiş uyaniyor benim eşim sanki hic uyumamis oyle bi uyuyorki suan yanimda sinirlerim bozuluyor😂😂
Nur76 pamuksekerinannesii ALLAH biz analara sabir versin gercekden cok zor anne olmak cook 2 ay olmadan yaşlandim resmen
Linamommmm Nur76 yok ben kızımla yatıyorum akşama kadar normalde bende uyurdum da bugün uyuyamadım kızımda dünden beri full uyuyor zaten ondan rahat battı heralde bana 😄
pamuksekerinannesii Nur76 26 yaşında saçlarım beyazla doldu anneme bıraktım şimdi sigaraya çıktım ayrılmam lazım
Nur76 pamukseker_ bende vala uyku bastiriyor geriliyorum ayakalrim sallamakdan bi hal oldu resmen gündüzleri uyudugunda bende uyuucam diyorum heo ama islerden firsat olmuyor gecede pisman oluyorum😂
Cihangiriinannesii Nur76 21. Aydan sesleniyorum bende uyumak istiyorum 😂 Çok bilmiş teyzeler gibi duur daha dur diyip ayrılıyorum 😂
ikircikli_kircicegim Cihangiriinannesii 21 aylik niye uyumuyor ki benim kızım tüm gece uyuyordu o zamanlar. Büyüdüğü için uyumasi lazım artık.
ikircikli_kircicegim Nur76 4 aylik kucagimda uyudu bırakmaya korkuyorum yatağa koyduğum gibi uyaniyor çünkü
minikkuzum22 28 aylık ve 4.5 aylık iki bebeli ana olarak burdayız diyorum. 😊 bizde uzun süredir hayat tersine gündüz full uyku gece nöbet var. En erken 5 6 gibi uyuyorum. Bi çözüm bulamadım.