Deletedmom_49 8 ay 19 günlük. 1 aydır resmen atak yasiyoeuz bence başka açıklaması olamaz. Atak hesapladigimda kalan gün 16 diyor. 😂Var mı 8-9 ay anaları atak???????
alvisinannesi Deletedmom_49 8 ay 17 günlük olduk çok şükür 2 kaldı diyor 😅 inşallah başka yoktur yakında 🙏🏻😀
Ipekada34 Deletedmom_49 yok diyin yok diyin atak olmasın 9 a yeni girdik 🧐🧐🧐2. Hamileyim allahim düşünemiyorum bile
Deletedmom_49 Yagmuurr ciddi misinnn ayyyy ben diyorum ama bir şey var yani 😂aşırı huysuz her şeye red uykusuzluk. Ne bu😂🤤 seninki kaç aylık
Yagmuurr Deletedmom_49 8 aylıkken bir başladı 9 ayın sonlarına doğru anca geçti bugün 10 aylık olduk valla ömrüm gitti yaşlandım yani 😂
alvisinannesi Deletedmom_49 21 de uyudu 21.30 da kalktı 23 de uyudu ara ara kalkıyor sallıyorum . hemde nasıl yaşıyorum gece kalktığı sayı yok. Gündüz zaten ek gıda reddi mi istediği olmadığında ki o ağlamamı ne ararsanız var. 😕😀 çok zormuş bu ay
Deletedmom_49 Ipekada34 her bebek bir değil balım ❤️ ay Allah bağışlasın inşallah kaç haftalık kucugu
Deletedmom_49 alvisinannesi tamamıyla biz ya. 1 aydır ek gıda reddi, uyku reddi, her şeye bir red çığlık çığlığa ağlama🙄
alvisinannesi Deletedmom_49 çok inatçı oldu normalde huysuz değildi.saçımı başımı yoluyor, ısırıyor 😅 şiddet görüyorum çok fazla
Ipekada34 Deletedmom_49 2.5 aylık minik tırtıl suan🤭öğreneli 2 hafta oldu iste yeni toparlandim kazayla oldu 😁😁kızımda 9 aya yeni girdi