Gulenay1234 ayıcıklı küpeler benim 27 yaşındayım sizce çok mu çocuksu bana çok tatlış geldi ama takarsam da acaba çocuk gibi takmış denir mi diye de tereddüt ettim 🧸🧸🧸😂😂
Balkizlarim Gulenay1234 Kim ne demiş diye yaşama hayatını yaşa tak gitsin 😂 benim bebekli var kızlara ve kendime aldım 😛👌
Yagmuurr Gulenay1234 Yaaa çok minnoş bayılıyorum böyle şeylere bende kirazlı uğur böcekli çiçekli güneşli küpeler fiyonklu tokalar takıyorum içimde minicik bir kız çocuğu var 💃❤️
Ssssraa El âlem ne der diye yaşamak için hayat çooook kısa. Küpelere bayıldım. Dalga geçen olursa bir çift de ona hediye edin, muhtemel kıskanacaktır 😂
kar_kristali 39 yaşındayım böyle birşey bulsam takardım🥰içinizdeki çocuğa güvenin🙂bencede çok tatlı ve güzel
Gulenay1234 Balkizlarim çok şekersiniz benim de kızım büyüsün de ona da alayım böyle takım gezeriz 🌸☺️☺️
Balkizlarim Gulenay1234 tabiki yapın hayaliniz bu ne güzel millete bakma yani hayata bir kere geliyorsun içinde kalmasin 🌸😍
Gulenay1234 Ssssraa canım benim ❤️❤️❤️Sizin gibi iyi insanların olduğunu bilmek güzel linçleneceğimi düşünmüştüm. ☺️💐