Cansutekbas Kızlar ya ben sezeryan dan sonra hiç adet olmadım hamile kalcam da haberim olmayacak diye korkuyorum bende test yaptım ikinci çizgi çıktı ama kırmızı değil bembeyaz dı hamile olma durumu var mı?
Ugggg Cansutekbas ben üç haftalık Ken test yapmıştım ikinci çizgi silik pembeydi beyaz olduğuna eminmisin eğer silik pembe değilse gebelik olmayabilir
Yavuzuannesi2012 Cansutekbas canım kaynanamda da o çıktı hemde 2-3 kere ama hamile değildi canım. Sabahki idrarınla tekrar yap derim. Kaynanama eczacı ovülasyonun yüksek olduğu dönem bu zamanda birlikte olursan hemen hamile kalırsın demişti. Kaynanam çocuk istiyor da 🤷🏼♀️
arya_moms Cansutekbas bembeyazdı ne demek silikmi cizgi olsugu gorunuyormu yani bulanikmi ne bembeyaz cizgi testlerde bisey ifade etmezki
Yavuzuannesi2012 MayneymisAltintop evet kayınbabamla ikinci evliliği hiç çocuğu olmamış hamile kalmış ama hep karnında ölmüş. Ben ve görümcem iki ay arayla doğum yapınca o da çok özendi çocuk istedi ☺️ 45 yaşında
Yavuzuannesi2012 Cansutekbas ewet bana testi attığında kesin hamilesin dedim sağlık ocağına gitti değilsin dedi
GmzSnn Gurbetozkan neden öyle söylüyosunuz çok ayıp bu söyleminiz benm arkadaşımın kaynanası 40 yaşında we bir sene arayla doğum yaptılar bu söylediğiniz sadece türkiyedeki ayıplama şekli awrupada 50 yaşında bile hamile kalsalar tebrik ederler “Kudurmuş” demezler her çocuk doğuranın kudurmuş olmayacağı gibi 🤚🏻🤚🏻🤚🏻
Yavuzuannesi2012 Gurbetozkan kayınbabamla evleneli 1 sene oldu canım hiç çocuğu yok çok istiyor. Ben ve görümcemin iki ay arayla çocuğu olunca daha da çok özendi. 45 yaşında ☺️
Gurbetozkan Yavuzuannesi2012 yaa üzüldüm şimdi hayırlısıyla olur inşallah Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
MayneymisAltintop Yavuzuannesi2012 ya kıyamam😌 Rabbim inşallah onada nasip etsin o zaman. Bendr kaynana gelinini kıskandı diye düşünmüştüm önyargılı bakmamak gerekiyormuş. Çok dua edicem inş Rabbim nasip eder🙏🏻