Turti Kızım 4.5 aylık ve geceleri bir türlü uyumuyor emerken kucağımda uyuyor beşiğine koyunca 10 dk sonra tekrar kalkıyor uykusu olduğu halde direniyor bana bi akıl verin anneler !
Asel_lena_mom Turti Atak dönemi olabilir canım 🌸 Bizimde atak haftamız geldiği zaman böyleyiz sürekli emmek istiyor , uyumuyor , kucağımdan inmek istemiyor, sürekli boş yere ağlıyor
Mom4565 Turti eee ama 10 dk bir emzirirseniz tabi uyanır alışkanlık yapmış bebek emzik gibi uykuya dalmaya kullanıyor sizi 4 buçuk aylıkken ben ⅚ saatte bir emzirirdim şimdi 6 aylık kızım gece beslenmiyoruz akşam yatar sabah kalkar bence her uyandığında emzirme bebeğin midesi dolu oluyor ve buda rahatsız ediyor bebeği siz verdikçe de emiyor tok olsada bilmiyor çünkü saat aralığını ayarlayın bence
Turti Mom4565 sürekli vermiyorum zaten oda emmek istemiyor karnı tok olduğu için beni gezdir diyor kucağında başka odalarda gezmek istiyor
Turti Mom4565 çok emiyor kızımın reflüsü var biz 2. Ayından beri ilaç kullanıyoruz sürekli kusuyor çok etmekten bile kusuyor bu yüzden de emmek istiyor kilo alımına bile engel olacak derecede kusuyor bu yüzden emzirmek zorundayım
Turti Mom4565 teşekkür ederiz eskisi kadar kötü durumda değiliz reflüylede alakası yok valla derdi ne bilemedim şuan bile kuduruyor babası kucağında gezdiriyor yatırınca kıyameti koparıyor 😔
HaticeClk Canım ara ara rezene demleyip verebilirsin 1 tatlı kaşığı kadar rahatlatıyor uyutuyor rahatça