UcuBulunamayanBant Salladım olmadı biraz oyalayin uyur dedim olmadı emzirdim olmadı altıni değiştirdim masal okudum ninni söyledim yok yok olmuyor kendi kendine garip sesler çıkarıp duruyor uyumuyor 3aylik bu arada napcagimi şaşırdım saat 9dan beri uğraşıyorum 🤦
xrtalafx UcuBulunamayanBant Uyku düzeni nasıl acaba stabilmi belli bir düzen içerisinde uyuyormu hergün ?
Edabarakk_ UcuBulunamayanBant gündüz kaç kere ve kaç saat uyudu cnm genelde 4-5 saat 3-4 uyku gündüz için yeterli oluyor sonrası geceye kalıyor az uyuyuncada huysuz oluyorlar cok uyuyunca da
Mira04 UcuBulunamayanBant birde duş aldırsaydın yavruya sonra güzelce bir masaj karnını doyur kundakla mışıl mışıl uyur uyku onu agırlaştırırdirek uyur
UcuBulunamayanBant nlyoya yok ağlamıyor elini emiyor hi hi hi diye sesler çıkarıyor etrafı izliyor gülüyor🤣🤦
UcuBulunamayanBant xrtalafx gündüz değil ama geceleri genelde uyur belli saatlerde bugün noldu anlamadım şuan suratıma bakıp kahkaha atıyor🤣🤦
SEDANURRRR UcuBulunamayanBant ay tam ısırmalık boşver bugünde uyumasın keyfi yerinde baksana diycem şimdi ama benimkide aynı durumda olsa bende uyutmak isterdim 😂😂🤦🏻♀️
Sontvbukucu UcuBulunamayanBant valla ciyak ciyak ağlayıp çaresizce suratına bakıp neyi var diye düşünmektense sabaha kadar hi hi yapip gülmesini tercih ederim. Beterin beteri var şükür deyin ağlamıyor maşallah
Mavis34 UcuBulunamayanBant oyy kiyamam ona 😃😃 ne güzel.keske benim bebe de o şekilde uyumasa. Ne yazıkki ağlama krizleriyle geçiriyor zamanı ne yapacağını şaşırıyorum susturmak icin
UcuBulunamayanBant Edabarakk_ 3kere uyudu günduz ikisinde yarım saat birinde 2saat bide akşam üzeri 10dk lik bı uykusu oldu gündüzü düzene sokamadim bı turlu
UcuBulunamayanBant SEDANURRRR ayh o kadar çok konuştum güldürdüm oyaladim ki artık uyuması lazim saat kaç oldu basim ağrıyor valla ne biçim. Diyorum oğlum sen bebeksin uyman lazım ama karşımda sırıtıyor🤣
Edabarakk_ UcuBulunamayanBant az uyumuş gibi kuzu tabi bilemem bebekten bebeğe fark eder tabiki ama yarım saat uyuyunca bozmadan uyumaya devam ettirin bi şekilde diyor uzmanlar en az 45 dk falan olmalıymış uykusu dene bi zor anam bebekler bazen iyi bazen aşırı huysuz bende yeni alışıyorum gerçi 😂
SEDANURRRR UcuBulunamayanBant bizimkide iki aylık gülmeyi yeni öğrendi mama yiyo beşiğine koyuyorum gülmeye başlıyo 🤦🏻♀️ Yat uyu diyorum iyice gülüyo 😂😂🤦🏻♀️
UcuBulunamayanBant Mira04 ayh onu da yaptım saat 8gibi dusunu aldırdım kaç gündür kakasını yapamiodu onu da yaptı rahatladı oh dedim bugün rahat rahat uyur tam tersi oldu🤦
UcuBulunamayanBant Edabarakk_ aynen ya gündüz uykumuz hep böyle bı bakıyorum 2 3 saat uyur bı bakarım 5dk 10dk hep böyle uyur ama gece güzel normalde bı uyudumu kesintisiz 6saat kalkmaz zor gerçekten ya devamlı huy değiştiriyorlar.
Edabarakk_ UcuBulunamayanBant 2 saatten fazla olunca uyandırıyorum ben gündü uykusundan 😂 öbür gündüz uykularınada uyku kalsın diye çok olmasın diye benimkide gündüz bıraksam 4-5 saat uyur kaldırıyorum o yüzden 😂
Huelya UcuBulunamayanBant 3 ay 3 günlük küçük bey bugün babada sorun çıkarıyor şuan memede uyuyor gibi uykudan gözlerini açamıyor ama dalamıyor da birkaç gündür ishal gibi gibi ama uyuyordu bugün yok asla uyumuyor 😂😂🤦🏽♀️
UcuBulunamayanBant Huelya Allah’ım ya uykunuz geldi uyuyun işte demi🤦 Benimkide 3ay 1gunluk oldu valla o gülüyor ama ben aglicam ya o kadar yoruldum ki kafamı kaldıramıyorum babamizda hasta çocuğa bulaşır korkusuyla yanasamiyor kaldım öyle
Huelya UcuBulunamayanBant bunlar çılgın birde benim 25 aylık bir de kızım var 😂😂 evde huni ile gezeceğim az kaldı