Beyazkugu İyi akşamlar kızlar dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim Altan muayeneyle baktı keseyi gördü ama içi boş dedi boş gebelik olabilirmiş 2 gün sonra tekrar baktır dedi bana aranızda bu durumu yaşayan varmı. Bu arada 6 haftalık gözüküyor
xrtalafx Beyazkugu Canım ben yaşadım kızımdan önce 3 ay olmuştu benımki ama daha 6 haftalık dıyosun başka bır doktora daha gıt 1 hafta daha bekle yada malesef kötü bir durum doktorum bana kalitesiz olan spermden olur demişti erkekle alakalı inşallah öyle değildie bebiş vardır 🌸🤲
BAE Beyazkugu evet ben yaşadım benimde 6 haftalıktı kese var ama bebek yok daha demişti bana 10 gün sonra gel demişti ve folik asit kullanmamı söylemişti 10 gün sonra gittim oluşmuştu şükür şuan 22 aylık 😍
senceumrumdam1 Beyazkugu Benim de 6 haftalıktı baktı kese var bebek yok dendi. Folik asit yazdı bunu kullan 3 hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde gittiğimde 9 haftalık olmuştu bebek gözükmüştü
Minikadam06 Beyazkugu Bende ilk ogrendim 4 haftaliktim rahimde kese yok dedi 6 haftalikk3n kese var b3bek bos bos olma ihtimali var 1 hafta sonra gel dedi b3n 2 hafta sonra gittim alttan muayeneyi kabul etmedim 8 kaftlikken kalp atisida bebekde gözüktü suan ogkum 6 ay 19 günlük 🤲🤲🤍
xrtalafx Beyazkugu Hayır bunda kürtaj olmuyosunuz şöyle söyleyim şırınga gibi birşey düşünün onu içinizden çekiyolar diyim sıvı boş bir kese oldugu için su şeklinde patlatılıyor
Ecem_Ege Beyazkugu Banada aynısını 5+5 te demişlerdi. 6 haftalıkken de yolk kesesi vardı bebek yoktu doktorun odasından çıktım kanamam oldu ölü gebelik almamız gerekiyor kalbi atmıyor dedi eşim kabul etmedi. 1 gün sonra başka doktora gitmiştim. Oda evet kalbi atmıyor ama ben beklemeni öneririm 1 hafta dedi. Şimdi 4 ay 1 haftalık kollarımda bebeğim Ümidini kaybetme. Sabret.