Arya-21- Kızlar merhaba sleepy bezler aldı başını gitti bio natural kullanıyordum onlar da baya uçtu sizin kullanıp memnun kaldığınız bezler hangisi mesela baby me şans verilebilir mi
Snowglobe Arya-21- bizde sleepy kullanıyoruz. Eşim migros ve joker de uyguna bulmuş. Bakın isterseniz.
birdamlabirderinannesi2 Arya-21- baby me kullanıyorum sleepy artık taşırma yapmaya başladı bizde ondan oçdolahı aleoveralı olana geçtik memnunum deneyebilirsiniz
minikcivcivinannesi Arya-21- bende sleepy bio natural kullanıyorum şimdi sleepy extra sipariş verdim insallah memnun kalırım
minikcivcivinannesi birdamlabirderinannesi2 bizim de tasma yapıyor hep kakası cıkıyor ya 😣 sleepy extra sipariş verdim bakalım o nasıl olcak
sarmaliklahana minikcivcivinannesi Sleepy extra 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗
birdamlabirderinannesi2 minikcivcivinannesi extra mı o daha ince sanki yanlış hatırlamıyorsam. Onu da deneyin olmazsa bir ara baby me bakarsınız kafanıza yatarsa. Sleepy artık taşırmaya başladı sabahları kızlar kalkıyor üst baş yaş içinde çişi bile sızdırmaya başladı o kadar değiştirdiğiö halde. O yüzden baby me geçtim tavsiye ederim
sarmaliklahana minikcivcivinannesi Sleepy extra 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗
minikcivcivinannesi birdamlabirderinannesi2 evet bu sabah bizimde çişimizi taşırmış , teşekkür ederim öneriniz için 🙂
Arya-21- birdamlabirderinannesi2 bizde de hep oluyor hiç değiştirmemiştim başkasında pişik olur diye bi şans vereyim sağolun
YadeKaradag Arya-21- size tavsiyem Baby turco bende sleepy den geçtim ve çok çok memnunum bı paket alın geçiş yaparken dönüşümlü takın ki bir anda geçiş olunca pişik olabiliyor.
Busraaa333 Arya-21- bence abarttılar fiyatı baby me denedik çok güzel memnun kaldık alorra olan da güzel
sarmaliklahana Papatya41 Sleepy extra 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗
Sontvbukucu Arya-21- biz prima premium care kullaniyorduk tanesi 2 tl ye gelince goon a geçtik 1.25 tl oluyor tanesi cok memmnunum goon premium kullanıyoruz yumuşacık pamuk gibi bir bez
sarmaliklahana Arya-21- Sleepy extra 4 numara külot bez satıyorum 212 adet 200 TL ilgilenirseniz verebilirim 🤗