1prens1prensesannesii Kizlar arı mamanın Ballı irmikli maması ile 1 tüm neredeyse yaş hurmanın içini karistirdim az ceviz rendeledim .1 çorba kasesi(yemek takımlarının)yedi Sizce doyar mi bununla?gece uykusuna geçişte?
Ebrulimom 1prens1prensesannesii tabiki doyar canım ki gece uykusuna geçişte bir kase hemde uyku öncesi çok bile bana göre
Deletedmom0099 1prens1prensesannesii doyar hatta çok bile ben 210 cc kaşık maması veriyorum gece beslenmiyor bir daha
Mevr1241 1prens1prensesannesii yani dalga için yazılmış bence 19 aylık çocuk gerek var öı bunca yedirmeye açsa ağlar zaten mıkırdanır akşam yemeği yeter yatmadan da ya meyve ya mama emiyorsa meme yani Burdur bazen sütlaç muhallebi
1prens1prensesannesii Deletedmom0099 Gece beslenmesi yok şuan..birde şu sıralar hasta formül mamayı birajiyor Arı mama deneyim dedim tok tutsun diye
1prens1prensesannesii Ayla-T Hayir yemiyor .normal de pütürlü yiyor Püre bile yemedi .ilk defa bugün denedim
1prens1prensesannesii Ayla-T Formul mamayı birajiyor ayrıca . Çorba vs sıvı içme oldum olası pütürlü yer.suan bı ne yiyorsak onu yiyor zaten .mamayı bıraktığı için arı mama deneyim dedim tok tutsun diye gece beslenmesi de yok çünkü
1prens1prensesannesii Mevr1241 Neden dalga geçeyim gece gece sebep ne?formül mamayı birajiyor şuan hasta ..gece uykusuna geçerken ac kalmaması için ne yedireyim ?meyve yemiyor ..mama içmiyor Gece beslenmesi yok..
1prens1prensesannesii Deletedmom5284 normal de formül mama içiyor.su aralar hasta biraz mamayı birakiyoe sanırım içmiyor
Mom4565 1prens1prensesannesii 19 aylık Tabiki doyar canım benim bebeğim 6 aylık akşam 7 den sabah 7 ye kadar beslenmez
Mom4565 karabiberimm estağfurullah ❤️yok değil canım gece beslenmesini bıraktık biz Doktorum tavsiyesiyle tabi akşam erken uyur benim bebegim sabah da erken kalkar kilosunda gelişiminde hiç bir problem olmadı