tgcekrmn Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım. İlk başlarda dökülmüyordu saçım ama şuan bildiğiniz akıyor. Dışarıdan yapabileceğim birşey var mı? Moralim bozuluyor. Heryerde saçlarımı görüyorum. Gözüme okadar azalmış cansızlaşmış geliyorki anlatamam😢
TheBaby tgcekrmn Restorex kullan canım. Hem ayda 8 cm uzatıyor hemde dökülmeyi bayağ azaltıyor. Ben set olatrak aldım hatta bu sefer. Bakım yağı falanda var içinde.
tgcekrmn Mira61 hormonların çekiliyor olmasından kaynaklı biliyorum ama en azından yoğunluğunu azaltabilsem
motheroftwochildren Ay daha bugün eşime saçlarım çok dökülmeye basladi dedim 4 ay oldu doğum yapalı saçımı salamiyorum heryer saç oluyor 😒
Fatos3505 Inanin aynı dert bende de var o kadar cok dokuluyo oyle boyle degil saclarim hem cok cansızlaştı hemde cok kotu dokuluyo
SevimliprensEfehan 3 yaşında oğlum hala o kadar dökülüyor ki azaldı iyice saçlarım bende napcam bilmiyor
LeylaToprak Evet bu aylarda çok dökülür. Ben yıllardır ay takvimine göre kesiyorum saçlarımı, ne kepek olur ne dökülme. Ama oğlum 4-5 aylıkken çok döküldü. Saçım gür olduğu için sevindim bile. Kesim günlerine dikkat ederseniz çok faydasını görürsünüz.
Annesininn_kuzusuu tgcekrmn benim 5 aylıkken durdu bioblas forte aldım içinede A101’de karışık yağdan koydum içinde çam yağı badem yapı gibi yağlar var iyi geldi belki işinize yarar ❤️
Leylaozel tgcekrmn her elimi atttigimda bir avuç elime geliyor 3.ayda başladı hâlâ geçmedi baya azaldı benimde saçlarım önceden hep fön çekerdim açık bırakırdım şuan bırak fönu saçımı bile. Tararken korkuyorum