fatma_erva Hanımlar merhaba birşey sormak istiyorum bu batık sorunu olup ta birşey kullanıp etkisini gören var mı? Bacaklarım da çok batık var siyah siyah nasıl kurtulcam bunlardan lazer yaptırsam geçer mi acaba ? Lutfen bilgisi olan yazsin
Deletedmom0099 fatma_erva bende batık değilde pütürlükler olurdu kıl kökü şeklinde. ağda da yapsam nokta nokta dururdu onlar ama lazere gittiğimden beri yoklar bence iyi gelebilir
Aaeess fatma_erva ben koltuk altı için doktora gittim. Krem ilaç yok mu dedim. Dr. Lazerden başka çaresi yok demişti. Buz lazere gittim 4 sean sonra hamile olunca devam edemedim. Ama 4 seans bile mükemmel etki etti. Hem kıl yok gibi birşey. Hemde kıl dönmeleri gitti.
pandam_05 fatma_erva lazere gittim 3 sene önce lazer onu geçirmiyor orada bir bayan Türk kahvesine biraz su ekle krem kıvamda bacağına sür kurumasını bekle dedi kuruduktan sonra sert hazır keseler var onunla kesele kuru kuru bunu bir kaç kere yapın ben iki kere yaptım sonra lazere devam ettim 2 senedir yoktu şimdi tekrar oluşmaya başladı yapıcam diyorum hep üşeniyorum
fatma_erva Deletedmom0099 Evet evet kıl kökü gibi küçük noktalar dolu geçmio bi türlü neden oluyor ki bunlar
fatma_erva Heymamma Yaptiriyim ozmn ya çok sinir bozucu bacağıma ağda yaptırsm bile pürüssüz durmuo kötü bi görüntüsü var
pandam_05 fatma_erva yok bende çok okudum hani neden diye sebebi yok yapısaldır birde bende hormon bozukluğu vardı Pcos tan dolayı lazer yaptırdım yine azda olsa tüylenmeler başladı batıklarda çıkmaya başladı bacakta kahve çıkarıyor hepsini gerçekten çok şaşırmıştım bende tek tek uğraşırdım çıkarmaya ağda yapmaktan nefret ederdim onlarla uğraşmaktan bitmezdi işim
fatma_erva pandam_05 Bende de hormon bozukluğu var ondan olabilir ozaman ve vücudumda çok tüylenme oluyor 😑😑
pandam_05 fatma_erva lazere gitmeden önce doktora görünün hormon bozukluğu olunca lazer çok kalıcı olmuyor maalesef
Mom5457 fatma_erva ben beyaz tenliyim batık gibi nokta nokta gibi olurdu tenim kızarırdı ağdadan sonra. 5 ana 5 kontrol seansına gittim lazere hala devam ve etkisini görmeye başladım