Aselldilaaa Bebeklerinizii kaçıncı aya kadar uyandırıp emziriyorsunuz 3 aylık olacaz 5 gün sonra bu iki gündür uyandiramiyorum geceleri 🤷🏼 bişi olur mu minik kuşum uyandırmasam uyanmiyor 👶🏻👶🏻
SeninAnnenBirMelektiYavrm Aselldilaaa 1 aylıktan sonra uyandirmamaya başladım 4 5 saat uyuyor acıkınca kendi uyanıyor
Lulemom Aselldilaaa uyandırmadan emzir, benimki de sabaha kadar uyur . Doktor 6 aya kadar gece beslenmesini kesme sakın dedi. 4 aylık oldu. 5-6 saate bir uykusunda emzirip koyuyorum.
senamiray Aselldilaaa elleme o aylarda uyanmıyorlar sonra alışır gerçi alışmasa da uyanıyorlar yüz kere
Aselldilaaa balogul-2408 işimize geliyor da işte uyandırmalı mıyım bilmiyorum ya 😅 Maşallah Diyelimmm🧿👶🏻👶🏻
Aselldilaaa SeninAnnenBirMelektiYavrm Bana uyandır emzir kokunu alsın emerse emer emmezse de uyut diyorlardı 👶🏻
Aselldilaaa Lulemom ya öyle yapıyorum işte uykusundayken emziriyorum saat 12 gibi emzirip yatırıyorum 🤷🏼👶🏻
Asya_- Aselldilaaa 1.aydan sonra bıraktım ben.kendi acıktığında kıpırdanmaya başlıyor öyle anlıyorum acıktığını emziriyorum. Her gece aynı saatte kalkıyor
Burcumirac Aselldilaaa İkizlerim var prematüre doğdular 3 buçuk aylıklar artık uyandirmiyorum ne zamn uyanirlarsa o zaman emziriyorum genelde üç saatte bir falan kalkiyolar zaten kendileri
asel_kus Aselldilaaa iki aylık olumca doktoruma sormuştum geceleri uyandırmana gerek yok o uyanınca emzir dedi. Ama gündüzleri üç saati geçirme emzirmem için demişti. Pazartesi tam dört aylık olcaz geceleri bazen bir bazen iki kez uyanıyoruz.
MervEcrin Aselldilaaa benim kızım 3,5 aylık doktor geceleri için 6 saatte emzir dedi. Gerçi benim kızım o 6 saatte 6 defa uyanıp emiyo ama neyse🤦♀️