Canss3535 Bebegim 2 ay 24 günlük her etmeden sonra kusuyor neden böyle oluyor acaba önceden böyle değildi
Merimexx Canss3535 bizimde öyleydi aşırı ve fışkırtıyor ise reflusu vardır muhtemelen.. 7 aylıkken azaldı geçti çok şükür.
Waffle Canss3535 Benim kızım 1 yaşına kadar kustu neredeyse, bazı bebekler kusuyor ne yazıkki doktora gidin reflü vs yoksa yapacak bir şey yok açıkçası
Sssedaaa Bnm oğlumda çok kusardi hem emmesen snra kusardi doktora da götürdüm herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür 6.aydan snra bitmedi ama azaldı tam olarak 8-9 aylıkken bitti diyebilrm
Canss3535 Msl- peynirimsi dolu dolu ;( arada bir olurdu ama Bi kaç gündür baya arttı hemen hemen her emmeden sonra oluyor
Msl- Canss3535 aynı şekilde benim de bebeğim kusuyor. Doktorum reflü olabileceğini söyledi.Kilo kaybı olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi.kilo takibini yap ben de seninle aynı süreçteyim ne yazıkki umarım kilo kaybı yaşamadan atlatabiliriz 🙏
Canss3535 Merimexx fışkırıyor canım uzanınca yandan akıyor birde uyurken yüzünü ağzını çok buluşturuyor sanki midemiz yanar biz yaparız ya onun gibi
Merimexx Canss3535 bı muayenede fayda var. Biz reflü olduğu için emdikten sonra reflü maması verdik Dr tavsiyesi ile . Kusmayı azalttı fakat oğlum mama kolayına geldi sanırım emmeyi bıraktı :/
Canss3535 Waffle anladım canım sağlık ocağında doktor dediki reglu olsa da şuan anlayamayz çok küçük. Bana saxma geldi
3bebek1anne58 Canss3535 siz üşüttüyseniz belki bebeğinize de sütten geçip midesine dokunuyor olabilir emzirdikten sonra en az 15 dk yatırmıyorum dik tutuyorum birde havalar soğudu yataktan kalkınca hemen yelek giydir ki sırtını üşütmesin inşallah kusması azalır
Gul-42 Canss3535 bnm bebegımde cok kusuo hem peynırımsı hem sıvı hem balgamlı kusuo uyurkende hanı bogazı ekşı acı bsy gelır surat burustururuz ya aynı oyle ypıo cıkarana kadar yandan akıo