eylusko_ arkadaşlar 3 ay 8 günlük bebeğimin 1 haftadır burnu hırıltılı ve sümüklü. doktora gittim.sadece burnunu temizle serum ile dedi . 2 gündurde gözü akmaya başladı. nasıl geçecek ne zaman geçecek çok üzülüyorum o gözlerine burun hiriltisina .
57ezgi eylusko_ bizim burun hırıltısı başladımı 2 hafta sürüyor burnu temizlediğim müddetce doktorumuz ilaç yazmıyo odasını bol bol havalandırın doğalgaz yanınca iyiki nefes alması zorlaşıyo
Waffle eylusko_ serum fizyolojik ile sık sık temizleyin burnunu, emiyorsa bol bol emzirin, odasını sık sık havalandırın, birde sıcak duş aldırabilirsiniz rahatlar inşallah geçmiş olsun 💐
Sunayusuf eylusko_ benim bebeğim de öyleydi bol bol emzirdim birde doktora gözleri yaşarıyor diye damla birde krem yazmıştı 3 gün sonra düzeldi
eylusko_ Waffle inanır misini hepsini yapıyorum sürekli serum ile yıkayıp çekiyorum güzelce besliyorum.mama ile ama 1 hafta oldu tam daha kötü oldu şimdi gözleride akmaya başladı
eylusko_ SeninAnnenBirMelektiYavrm ooo günde 8 9 kere cekiyorum ama.heo aynı hep hırıltılı 1 saat sonra
57ezgi eylusko_ cold mix diye bir damla var onu alın yatağının köşesine bir damla sadece damlatın baya iyi geliyor birde odasının kapısını kapatmıyorum ben anca rahatladı ..hava temizleyiciler var çok araştırdım ama güvenemiyorum aynı havayı çevirip çevirip duruyo pek sağlıklı gelmediğinden almadım
eylusko_ 57ezgi yatagina ve yakasina cold mix damlatiyorum 1 haftaidir henuz ise yaramadi bIzde yavrumun burnu hep dolu ve hırıltılı
57ezgi eylusko_ siz bi süre daha bekleyin ilaç son çareniz olsun bizde 2 haftaya yaklaşırken artık burnu hafif kanamaya başlayınca bıraktım burun temizlemeyi ilaca başlamıştım zaten burnunu temizlerken hep kıyamet koparıyor babası kollarını başını tutuyor ben tepesinde başka türlü imkanı yok temizletmiyor
eylusko_ ipekk05 daha 3 aylık minik ya doktor ilaç başlamadı bakalım biraz daha bekleyelim son çare ilaç olur
eylusko_ 57ezgi bi süre daha böyle devam edelim bakalım.zaten daha minicik 3 aylık ilaç kullanmak için çok erken 🙄