asyaninannesiiiiiii Prospan ve asist şurup önerdi buqun doktorumuz hangisini bulursanız onu alın dedi bu ilaçları kullanan oldumu arkadaşlar kızım 3 ay 7 qünlük öksürük ve balğamı var.
Sukursebebiii asyaninannesiiiiiii prospan kullandik. Oksurugu gecene kadar kullan dedi doktor bize. Ama bir yakinima doktoru dogak seyleri 1 haftadan fzla oek kullanmamak lazim demis. Karacigeri yorabilir diye. Biz kotu bie yan etki vs yasamadik. Zaten prospektusre de hic rastlanmadigi yaziyor alerjik durumlar haric
YigitefeBey asyaninannesiiiiiii prospan çok güzel ve etkili hemde bitkisel en ufak öksürükte veriyorum hemen kesiyor. İnatçı öksürükte sarımsak ve zeytinyağı da iyi geliyor
Ayse-61 Prospan kullandım ayrıca sabahları aç karnına bal da verdim çok şükür öksürüğü atlattık. 26 aylık bebeğim. Çok geçmiş olsun
asyaninannesiiiiiii Ayse-61 Geçmiş olsun bal şuan bize olmaz ama prospan öneriliyor qenelde alerjik Bi durum oldumu
Nuranneee asyaninannesiiiiiii merhabalar benim bebeğimde 4 buçuk aylık doktor iki şurubuda verdi bize size nasıl hangisini bulursanız alın dedi merak ettim cevap verir misiniz lütfen. Asist balgam söktürücü prospanda öksürük şurubu aslında