Anadolu 10 aylık kızım var en çok yoğurt çorbası yiyor bazen 3 öğün 😥 siz ne yediriyorsunuz sizinkileri de deneyeyim
Denizfdn Anadolu tavuk suyu çorba sebze çorbası yedirirdim pankek yapar yedirirdim brokoli patates yaşlar yanında yoğurt koyar verirdik avakodo püresi cicibebe muz şeftali elma pure yedirirdim daha vs vs 3 öğün yeterlidir yoğurt çorbası dan farklı şeylerde deneyin cnm bide emziriyosan zaten sknti yok
Waffle Anadolu Benim kızım da bayılıyordu yoğurt çorbasına gerçi hala bayılıyor 😂(31 aylık) Demekki bebeklikten geliyor
Aybersa Anadolu merhaba , tarhana ,tel sehriye çorbası , tavuk ,et suyuna çorba ,et haşlama bunlari yiyor. Yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz,19 aylık bu arada,❣️
Eymen-enes25 Günlük 3 ana öğünümüz var ve her öğüne farklı birşeyler yediriyorum .Genelde sebze çorbası ağırliklı gidiyorum ama tabiki kırmızı ve beyaz ette yediriyorum .bir öğün meyveli yoğurt oluyor benimde oğlum 11aylık
151120 Tatlım yemeden bir bebeğin varsa (benim ki gibi ) hazırda her zman hayır diyemeyeceği tarhana çorbasını bulundururum 😅😅😅nun dışında kahvaltı sever. Diğer çorba türleri muhakkak et şutu koyarım et paça yapıyorum onu da çok severek içiyor 13 aylık pirinç pilavı bulgur pilavı yoğurt, makarna onun dışında da pek bir şey yemiyor maalesef çok isterdim haşlanmış brokoli karnıvahar falan yesin ama maalesef
Anadolu Aybersa yoğurtlu her çorbayı seviyor pirinç haşlayıp yoğurt sulandırıp karıştırıyorum içine haşlanmış ne koysam yiyor kabak havuç ıspanak falan ya da yayla çorbası gibi tereyağlı