Elisa_dmr Aranızda ip atlayarak zayıflayan var mı acaba günlük me kadar atlıyordunuz kaç defa düzenli mi yoksa aklınıza geldikçe mi bu aralar çok sık duyuyorum da bunu
Waffle Elisa_dmr Ben bi ara atlıyordum ama çok yorucu yaaaaa 🥲 nefes nefese kalıyordum. Ama bayağı efor sarfediyorsun yani diyetle birlikte güzel kilo verilir diye düşünüyorum.
Waffle Elisa_dmr Pilates yapmayı denediniz mi hiç ? Aşırı etkisi oluyor aynı zamanda sıkılaşıyorsun da çok güzel uygulamalar var günlük kaç tane hangi hareketi nasıl yapmanızı gösteren
Elisa_dmr Waffle evet canım ya bugün bi deniyeyim dedim 30 tane anca atladım ayaklarımı hissedemedim kalbim ağzımda atıyordu resmen 😂
Elisa_dmr Waffle yaa hiç denemedim canım senin kullandığın bi uygulama falan var mı bununla ilgili belki bende faydalanırım 😊
Findikzadem Elisa_dmr hamile kalmadan önce diyet+ip atlama ve Leslie ile 3 ayda 20 kilo verdim günde 500 tane Atliyrdum
Elisa_dmr Findikzadem maşallah 🧿 ben 30 tane anca atladım komaya girdim sandım bi an 😂bende o günleri görürüm inşallah 🙏🏻
Waffle Elisa_dmr evet var canım atayım https://apps.apple.com/tr/app/g%C3%B6bek-eritme-egzersizleri/id1401094894?l=tr Bu uygulama ama ilk aşamadan sonra ücreti ama harika bir uygulama
Elisa_dmr Findikzadem inşallah canım umudum yok doğrusu çünkü felç geçirmiş gibi hissediyorum kendimi 😁