hilalibrahimkartalms Kızlar iyi geceler bebeğim 5.30 aylık bugun kızımı doktoruna götürdük ciğerlerine flan bakti ciğerlerinde çok şükür bisey yok ama baya öksürüyo surup verdi 2 tane biri asist pediatrik diğeride iburamin zero kullandınızmi faydasi oldumu
ipekk05 hilalibrahimkartalms 5 aylık bebeğime bende iburamin zero vermiştim soğuk almıştı ama doktorumuz bana aşırı kızdı o 2 yaş altına verilmez çok ağır şurup çocuğun akciğerlerini darma duman edersin demişti her doktor farklı ya anlayamıyorum gerçekten 🥵
hilalibrahimkartalms ipekk05 alahalah bize nebilim hiç öyle birsey söylemedi ee peki çocuğunuz ciğerleri darmaduman oldumu😅 her doktor da biraz fazla pimpirikli benim bütün akrabalarim arkadaşlarım buraya goturururz kendi klinigi var doktorumuzun kacinciya doğurdu arkadasim onlarada verdi bu ilaçlardan hiçbirisine bisey olmadi çok şükür
hilalibrahimkartalms hilalibrahimkartalms peki size iburamin i kim verdi siz kendiniz gitiniz kafaniza göre mi aldniz yoksa Bi sağlık kurulusuna mi gittiniz her doktor bilinclidir doktor bilmedi şeyi neden versinki doktor kontrolü altinda verilmeli zaten ilaçlar
ipekk05 hilalibrahimkartalms bize sağlık ocağındaki doktor verdi sonra kendi çocuk doktorumuza söyleyince bu ağır şurup verilmez bebeklere dedi oysa iki kere vermiştim ve etkili bir şuruptu memmun kalmıştım yani çocuk doktorumuz öyle deyince daha da vermeye korktum açıkçası ya akciğerler yorar dedi 😞
hilalibrahimkartalms ipekk05 vallahi veiyoz biz biseyi yok çok şükür kız kardeşimde hep verdi 2 çoğunuda bazı doktorlar insan korkutuyo gerçekten