Hayalizlerim Kullanıp memnun kaldığınız marka hangisi 6 aylık için Philips aldım çok damlatıyor kullanamıyoruz varmı tavsiye ettiğiniz ?
Lilasever1 Hayalizlerim bende Philips kullanıyorum memnunum birde nuk hediye gelmişti o da güzel bi yete giderken onu evde Philips kullanıyoruz
Hayalizlerim Lilasever1 benim şansıma damlatıyor sizinki nasıl hiç damlatmıyormu? Ağzı çok geniş hem damlatıyor hemde çok su geliyor acaba benim aldığım mı sorunlu çıktı
Lilasever1 Hayalizlerim kapağı açılıyor ya altında şeffaf renk silikonlu bişi var onu bir takıp çıkartın isterseniz iyice oturtun sonra
Hayalizlerim esraeerdogann Canım wee baby de aldım onunla hiç içemiyor çekiyor gelmiyor , gerçi çok çeşidi var belki benim aldığım öyledir
esraeerdogann Hayalizlerim anladıım benimkide çok beceremiyor bardakla içmeyi daha çok seviyor genelde bardakla veriyorum daha keyifli içiyor ☺️
Hayalizlerim Lilasever1 sadece ağız kısmı silikon onu çıkarıp takmak bişey değiştirmiyor kenarlardan damlamıyor su gelen yeri damlatıyor