Her zaman evde yogurdunu yap, yoğurt cok cok kıymetli, ev yoğurdunu sevdir, ben yoğurt tutturamadigim icin makine aldım 1 senedir yogurtsuz olmaz evim ve her gün yediririm. Gerekirse makine al. Önce mutlaka sebzelerle başla. Sebzeleri sevdir. Meyveleri zaten bebekler seviyor. Onları ödül gibi düşünerek ver. Asla ama asla rafine şeker, paketli gıdalar, kızartma tarzı bizim bile yememizin zararlı olduğu şeyleri tattırma. Onları tadan bebek sonra sebze yemeği vs. Cok zor yiyiyor, hatta çoğu yemiyor… buna cok şahit oldum. Cevrende vermek isteyen olursa savaş aç onlara. Bir kereden bir şey olmaz mantığında olma bu konuda. Beslenme fiziksel gelişimin ve beyin gelişiminin 3 ayağından biri, bu bilinçle yaklaş duruma. Şunun farkında ol, çikolatanın tadını bilen bir bebek brokoli pişirildiğinde neden yesin ki çünkü annesinin ona çikolata verebileceğini biliyor, çikolatanın tadını biliyor. Oğlum 18 aylık, en son tahlillerinde nasıl besliyorsan öyle devam et, degerleri çok güzel dedi doktorumuz, beslenmesine cok özeniyorum ve karşılığını her türlü görüyorum, cok şükür. Sebze sevdirme, ete alıştırma, balik sevdirme gibi konularda takılırsan yaz bana, tavsiyelerim olacaktır