Ayseozer Bebeğim 9 aylık mama kullanıyoruz doğduğundan beri sma kullanıyoruz şimdiler de karşıma baby goat çıkıyor daha iyi deniyor bebeklerin gelişimini olumlu yönde etkilemiş değiştirsem mi bilemedim kullanan var mı öneriniz ne
Busra2326 Ayseozer bebeğiniz emmediği için mi mama kullandınız? Hiç anne sütü almadı mıı? Benim bebeğim ememiyor ben sütümü sağıp veriyorum ama mama da veriyorum
mom5416 Ayseozer benim oğlum doğduğundan beri mama içiyor denemediğim mama kalmadı benim hipten tutunda evolvia ya kadar. Şuan da da golden goat ve baby goat aldım ikisinide içiyor oğlum şuan ama baby goat çok ağır kokuyor ya
TheBaby Busra2326 Ya belki gelmedi sütü. Belki zaten üzülmüştür bu duruma. Niye deşiyorsun bacım. Tavsiyen varsa yap. Yoksa yapma
Ayseozer Busra2326 Benimki yenidoğan da yattı 20 gün orada biberona alıştı daha sonra bir ay zorla emzirdim ama emmedi bir türlü 5 ay sağdım ama sagdikca azaldı sonra gelmemeye başladı 5 aya kadar gece emiyordu sadece uykuda sonra onu da anlamaya başladı emmeyi bıraktı
SEDANURRRR TheBaby vallahi ya emmediyse emmedi arkadaşım sana ne sormuş sen ne yazıyosun🤦🏻♀️ Deli oluyorum deli
Busra2326 TheBaby siz ne kadar bencildiniz! Benim bebeğimde aynı durumda emmiyor mama kullanıyor fikire ihtiyacım var diye sordum. Sizin gibi fesatlardan bıktık artık!!!
Ayseozer Tortilla_ evet mama yorumların da çok kötü kokuyor demişler gelişimi çok şükür iyi zaten günde 3 defa içiyor baby goat in yorumların da yok emekleneyen bebeğim emekledi yok konuşmayan konuştu yazmışlar bir fenomenin sayfasın da gördüm k yüzden acaba mi dedim 😄
Busra2326 SEDANURRRR burası deliler yeri değil!!! Ben insan gibi soru sordum aynısını yaşıyorum çünkü endişeliyim bebeğim 10 günlük. Biraz insan olunn
Busra2326 Ayseozer benimkide 37 haftalık dogdu ondan gücü yok emmiyor kafasını geri atıyor inşallah benim sütümde 5 ay gelir sağarak.. 🙏🏽Geçmiş olsunn
Ayseozer Busra2326 uyurken güzel emerse süt salgılamasi oluyor ama emmese sagimla zor oluyor benimki ne zaman gece emmesini bıraktı gündüz 20 ml zor geldi yani 24 saatte bende uğraşmayı bıraktım