Miraaa123 Bebeklerinizin odasında gece lambası kullanıyor musunuz yada yanınızda yatırıyorsanız kendi odanız da ben devamlı kullanıyorum kullanmasam bu sefer de korkar mı gece kalktığın da
Kaderlmc Miraaa123 doğduğundan beri gece lambamız var yanımızda yatıyor hem ilk zamanlar kusarsa falan diye korktuğum için göreyim diye hem de altını değişiyordum geceleri ondan yakıyordum görebilmek için şimdide korkar uyandığında diye yakmaya devam ediyorum
esrasyaa Miraaa123 kullaniyorum ben gece uyaninca rahat oluyo. Bebeginiz uyanmiyosa gerek olmayabilir ama benimki saat basi uyandigi icin ihtiyac duyuluyo
PelinByrktr Miraaa123 evet ama ışığın kırmızı olmasına özen gösterin. Melatonin hormonu gece salgılanıyor biliyorsunuz ve bunun salgılanmasınu engellemeyen tek ışık rengi kırmızı. Diğer renklerdeki gece lambaları büyüme hormonu salgılanmasını baskılıyor
SEDANURRRR Miraaa123 benimde yatağımın başındaki ışıklar hep açık gece korkar diye açık tutuyorum hep, ortam karanlık olunca gözlerini açıyor sonuna kadar korkmuş gibi 😂🤦🏻♀️