Murathannn Kızlar merhaba 7aylık bebeğime bir kase çorba yedirsem bile 15 dakika sonra mama istiyo sizde durumlar nasıl neler önerirsiniz ve bu durum sizce normalmi?
Zeliha27mira Murathannn Kızım öyleydi hâlâ öyle 21 aylık alışkanlıktan yapıyolar doymadğndan değil yani vermeyin su içirin onun yerine.
Mommqueen Murathannn benim kızımda öyleydi canım bi kase çorba bi kase yoğurt yerdi üzerine bi biberon mama içerdi mamanın yeri hep ayrıydı kzımda ona hep yeri vardı 😅
TheBaby Murathannn Çorbayı katı yapmalısın. Benimkide 7 aylık. 1 kaseyi içer ama mamayı 2 saat sonra ister
asliuyar Murathannn yiyormuş ne güzel. 7. Aydayız bi kaşık yemeği zorla yediriyorum. Keşke tabak tabak yese 😔 anca meme
Murathannn Zeliha27mira anladım teşekkür ederim deneyeceğim mama ne zamana kadar yedirmeliyim emmiyor sadece mama ve ek gıda
Mommqueen Murathannn bizde öylsydık canım emmediği ve emzkte almadgı için onun yeri obda hep başkaydı şuan oğlum 5,5 aylık ek gıdada tadım yapıyoruz 1 tatlı kaşığı ek gıda yıyorsa onu biberonun dibinde bırakıyor mesela onun avuntusu var çünkü emzık tutuyo