ayazkus21 Hipp organic combiotic bebek sütü, hipp organik bebek sütü ve hipp organik bebek formülü biberon maması arasındaki fark nedir? Ve bebeğim 2 aylık 1 numaralı mama almak gerekir dimi?
antropologanne ayazkus21 Combiotic olan baĝırsaklar icin ekstra gaz yapmayan bir mama. En iyisi hipp icinde. Evet 1 numara almanız lazım.
Fata2014 ayazkus21 combiotic daha az gaz yapıyormuş bağırsak florasında geçişi daha kolaymış dedi bana satıcı ilk 6 aya kadar 1 numara
gunesmom ayazkus21 combiotik olanda probiyotik var sindirimi daha kolay bizde hipp combiotik kullanıyoruz memnunun hipp organikle pek bir fiyat farkı yok zaten. Mamayı değiştirmştim kabızlık yaptı geri hippe döndük tavsiye ederim
Seda__nrr ayazkus21 hipp organic combiotic içeriğinde probiyotik oranı yüksek olduğu için gaz yapmıyor canım biz onu kullanıyoruz
ayazkus21 Nazzeyrek06 yenidoğduğunda sarılık olmuştu kullanmıştım 2 hafta ama bebek büyüdükçe süt yetmemeye başladı sanırım öyle gözlemliyorum hipp markadan o zaman memnun kalmıştık ta şimdi bilmiyorum ne olur
RabiaMevaninAnnesi ayazkus21 Hipp combiotik probiyotikli bir mama oldugu için gaz ve kabızliga iyi geliyor.kızım 15 aylik hala onu kullaniyoruz.Ama fiyati bütvemi zorlar ilerde değistiririm diye bir dusuncen varsa şunuda bilmelisinki cok tatsiz bir mama yani mamalar icindeki tadi olmayan mamalardan biri o yuzden degismeye kalkinca alisan bebek baska mama alimiyor genellikle ben kizimda denemistim tum mamalari ama hic birini kabul et.eyince hipp combiotice gwri donduk.evet ilk 6 ay 1 numara
ayazkus21 RabiaMevaninAnnesi bütçemi zorlamaz da sütüm var ama bebeğim büyüdükçe yetmiyor daha çok emmek istiyor gibi geldi. Besin alerjimiz de var o yüzden hiçbirşey yiyemiyorum sütüm de artmıyor maalesef:(
simiyyy ayazkus21 hepsi aynı canım combiotik farklı sadece onuda arkadaşlar açıklamış zaten. Combiotik candır 😊
RabiaMevaninAnnesi ayazkus21 Ozaman hipp combiotic kullanabilirsim ama suda var bazi mamalar bazi bebeklere kilo yapmiyor hep hipp combiotic kullandim ama 4 aya kadar meme+mama gittik sutum azdi yetmiyordu 4aylikken memeyi birakti sutum kesildi bu seferde mama ne kadar yerse yesin 400 gr 200 gr aldı reflumuzde vardı tabi o da zorladi mamayi degistirdim hicbirini ivmeyince mecbur hipp kullandik ama hala zayif bir cocuk 😊
SEDANURRRR ayazkus21 combiotic daha az gaz yapıyor ben onu kullanıyordum çok çok memnundum ama alerjisi olduğu için mama değiştik
Gunsss ayazkus21 hipp combiotic kullandık hala da kullanıyoruz bebeğim 15 aylık akşamları yatarken veriyorum. Gaz sıkıntısı yaşamadık hiç
MeteNaz ayazkus21 diğerleri farkını söylemişler. İçeriği hem en temiz mama combiotik için söylüyorum hem de en pahalı mamalardan biri. 1 numara mamaların çoğunun içerği temiz. Ama 2-3 numaralarda işler değişiyor. 1 numara da aptamil kullandım. 2 numarada combiotik e geçiş yaptım. Pahalı ama oğlum emmedi en azından en iyisini vermek istiyorum.
Linamommmm ayazkus21 combiotic gaz sorununu vs ortadan kaldırıyor. Kızım doğduğundan beri kullanıyorum bir ara sma optipro kullanayım dedim tüm dengesi şaştı kabız oldu hemen döndük hippe şükür düzeldi 🙏🏻 çocuk doktorları tarafından en çok tavsiye edilen mamalar arasında benim doktorum hipp veya aptamil önermişti
SEDANURRRR ayazkus21 hayır canım sadece alerji maması kullanabilirsin diğer mamalar alerjiyi tetikler daha da huzursuzlanır
ayazkus21 ayazkus21 SEDANURRRR ay gerçekten mii 😔 hiç öyle düşünmemiştim onu hangisini kullanıyorsunuz peki Farklı markalar mı var bi bilgim yok