Honki_Ponki Lila_aras profilinizmi güncellemeye çalışıyorsunuz öleyse yayında kutu olduğu zaman güncellenmiyor 20 sinden sonra deneyin derim
Elfydr Lila_aras Aralık kutusu yayında o yuzden profil güncellemesi yapamazsınız. Bu uyarıyı onun için veriyor.
melekdag Lila_aras kutunuz onaylandığı için profil tarafında siparişlerim bölümünde gözükür . Ordan kontrol edebilirsiniz . Ücretsiz kutu kısmında gözükmez onaylandığı için.
Lila_aras Merve Ewet öle yaptım deneyeyim dedim bu yazı çıktı ama kutu 0 yazıyor anlamadığım İÇİN sizlere sormak istedim
Lila_aras Honki_Ponki Ewet günceleme yapayım dedim bu çıktı kutu yazan yerdede 0 kutu yazıyor pek anlamadm
Lila_aras Honki_Ponki aynen canısı ama ulaşamıyorum o kutuya 0 gözüküyor sol tarafta boş kutu yazıor neden öle yazıyor peki
Elfydr Lila_aras size çıkmış mı? Normalde çıktıysa ücretsiz kutunuz hazir diye profiliniz de görmeniz lazımdı.
Wolverine Lila_aras sana çıkmamış Aralık ayı kutusu genelnolarak yayında olduğu için profil güncelleme yapamazsın uyarısı herkes için geçerli.