ikizminikler feratlarkupeklergiremez 11 aylık mama içerken mutlaka çekiştiriyor öyle alışmış ama baktım geçen resmen kopup geldi eline nasıl unutucak bilmiyorum
lanadelmiyav feratlarkupeklergiremez benim oğlan da yapıyordu o dönem. Müdahale etmedik, bıraktı kendiliğinden.
MinikPrensesannesii feratlarkupeklergiremez kızımda 6 7 aylıkken hem çekiyodu hem ağlıyordu, 😂10 gün falan yaptı sonra unuttu
feratlarkupeklergiremez ikizminikler lanadelmiyav tutup koparıyor devamlı yapmaya başladı bit mi var diye baktım artık
ikizminikler feratlarkupeklergiremez keşfediyor büyük ihtimal ilgisini başka yere çekmeye çalış böyle böyle unutur belki benimki sadece mama içerken öyle yapıyo
lanadelmiyav feratlarkupeklergiremez oğlum koparmıyordu, çekiyordu, elini doluyordu. Ama bence keşfettiğinden yapıyor sizin bebeğinizde. Bir süre daha takip edin. Farklı bir şey gözlemlerseniz danışırsınız doktora.
feratlarkupeklergiremez pilavustutavuk aaa uykusu gelince eveeet sıkılınca diye düşündüm ama şimdi siz yazınca kafamda ampul yandı uykusu gelince yapıyor
pilavustutavuk feratlarkupeklergiremez Çünkü benim oğlumda öyleydi. 😄 Keşfediyoru herkes yazmış, dedim onuda ekleyim ama uykusu gelince yapar genellikle bebekler
asliuyar feratlarkupeklergiremez benim yavrum da memede uyurken saçlarını çekiyor. Acımıyor mudur 🥺 kıyamıyorum. Kendi haline mi bırakalım yani ?