midekoruyucu Evet arkadaşlar hep arttıran şeyler paylaşılıyor, peki azaltanlar nelerdir ? Bi kaç gündür sütümün azaldığını düşünüyorum sağıp da bakamıyorum bile boşa gidecek diye çünkü kızım sağdığım sütü içmiyor 😏 cevaplarınızı bekliyorum 🤗♥️
ketcapli_lahmacun midekoruyucu Stres, uykusuzluk, susuzluk ve bazı kaynaklara göre maydanoz, nane, limon, sirke daha doğrusu asitli şeyler. 🤔🙄
midekoruyucu Almi21 Denizfdn Ya sanırım bu aralar çok yorgun düştüm uykusuzluktan ☹️ Bebeğim doğru dürüst uyumuyor nolcak böyle bilmiyorum çok moralim bozuldu
midekoruyucu ketcapli_lahmacun alla allaa 🤔 limon filan tüketmiyorum aslında ama onların sütü azalttığını ilk defa duydum 🤷🏻♀️
midekoruyucu Girlpower cerazette kullandığım için adet olmuyorum 5 aydır😅 ama azalttığını da ilk defa duydum bilmiyordum 🤭
RuzgarMommys Sütünü sürekli sagmazsan zaten sagdiginda azalir daha az gelir Ama bu sütün azaldi demek değildir. Sütü azaltan şeyler Gereksiz stress üzüntü endişe yorgunluk uyuyamamak bebeginle temas kurmamak. Bide Fazla limon sirke tüketmek.
midekoruyucu RuzgarMommys sanırım bu ara biraz stres yaptım ve yoruldum ondan oldu 🙁 bu sağma mevzusu beni korkutuyor, zaten çok sütüm olduğunu düşünmüyorum sağınca sağdığım çöp oluyor, ne yaparsam yapayım içiremiyorum 🤷🏻♀️ Bu sefer sağdığım için süt kalmayacak kızım acıkır da sütüm hiç olmazsa diye sağamıyorum korkudan 🤕
Sevdalianne midekoruyucu sut uretimi oyle bi mevzu degil bebek agzini degdirdigi an tekrar uretim başlar. Azaldigini hissettigimde hemen bi bardak su iciyorum aninda iniyor sütüm ikizlerimi besliyorum ben biri emiyor digrine sagarak veriyorum
RuzgarMommys midekoruyucu Ozaman sağmaktan vazgeç içmiyorsa da yorma kendini o vakti bebeğinle geçir emzir onunla yat uyu. Sağarken sütün az gelmesi sütün az anlamina gelmez.