Prenses_annesiiiii Selam kızlar,baby plus/baby mom manuel göğüs pompası kullananlar var mı, memnun musunuz. Bugün indirim vardı baby mom aldım, sizlere de sormak istiyorum. Umarım pişman olmam
mummy Prenses_annesiiiii manuel hiç almayın ilk bebeğimde sütüm çoğalsın diye aldım lansinohun manuelini aşırı sıkıcı bıraktım hiç kullanmadım tukeniyorsuniz uğraş uğraş
Carolina Prenses_annesiiiii evet ben de herkes gibi yorumlara güvenerek elektrikli almıştım fakat 1 ay anca kullanabildim acıdan sağasım gelmiyordu Manuel daha çok işime yaradı ve 8-9 ay boyunca kullandım memnun kaldım elektrikli de dolabı bekledi en son sattım
Carolina Prenses_annesiiiii evet ben de herkes gibi yorumlara güvenerek elektrikli almıştım fakat 1 ay anca kullanabildim acıdan sağasım gelmiyordu Manuel daha çok işime yaradı ve 8-9 ay boyunca kullandım memnun kaldım elektrikli de dolabı bekledi en son sattım
Prenses_annesiiiii NinovaLemi baby plus ile baby mom aynı dedi görevli, umarım manuel de iyidir ya, dha dogum yapmadım kullanmadım o yüzden
Ilkannelik Baby plus Manuel aldım hamileyken bi ise yaramadı ve göğsümü çok acıttı en iyisi elektrikli kesinlikle
Prenses_annesiiiii Ilkannelik 37 haftalık hamileyim, 2 bebeğim aslında. Birincide almamıştım hiç, şimdi lazım olur belki die almak istedim. Kafam karıştı şimdi ya 🤦♀️