Pares Prensescik direk yıkamacıya götür bence bembeyaz benim halıya da misafirler döktü silmeye kalkınca daha pis oluyo em iyi halı yıkamacı
Zhnce Prensescik ben makine parlaticisi döküp kağıt havlulardan üç beş tane üzerine koyuyorum üstüne de sert birsey mesela damacana yada sehpa vs koyup öyle bekletiyorum İki kez başıma geldi bu şekilde kağıt havlu çekiyor çay lekesini
Deletedmom00881 Prensescik hemen peçete ile bütün çayı çek bastırarak ve feiry ve bulaşık Makinesi parlatıcısını bi beze sür ve sil canım, ama peçete ile çayı iyice çekmen gerek
Winner 1 bardak sıcak suyun içine , bulaşık tableti koy. İyice erisin karıştır. Onu mikrofiber bez ile siliver.
AyazMerve Prensescik benim de dün döküldü , parlatıcı dök dedi döken kişi , daha beter oldu halım bembeyazdı bi de 🤦🏼♀️Bugün yıkamaya verdim mecburen
Aysnrblghn Prensescik tek çare yıkamaya vermek maalesef.ne yaparsak yapalım eskiye dönmüyor onlar tertemiz yapıyorlar hiç ugrasma
SEDANURRRR Prensescik makyaj temizleme suyun varsa birebir mutfak halima salçalı yağlı yemek suyu akmıştı saniyesinde çıkardı
Oglumunannesiyim Prensescik benimde döküldü ilk önce hemen kuru havlu veya peçete ile iyice suyunu aldır güzel ce sonra da beyaz parlatıcı ile sil ben öle çıkardım bide vişne suyu dökülmüştü benimkine kıpkırmızı
Syyyy Prensescik porçöz leke çıkarıcı alın pembe fısfıslı şişe. Halı koltuk ve kıyafetler için. Leke kalmıyor. Benim beyaz koltuklarımdan kan lekesini bile çıkardı su izi bile kalmadı