Mom4565 talula 4 aylık direk ek gıdaya geçtik sebzelerle başladım bal kabağı havuç patates brokoli vs hepsini öğlen aynı saatte 7 gün verdim ne kadar yiyeceğini bebeğin belirlesin dedi doktorum
Rubab_Mommy talula 6ci ayda patatesle başladim 3 gun kuraliyla havuc ardindan yogurt verdim .Sonrasinda diger meyve sebzelerle devam ettim.Kucuk bi oneri ilk konce sebzeleri verin meyve tatli oldugu icin sebzeyi kabul etmiyolar
Mommqueen talula 5,5 aylık tadıma başladık ilk başta 3 gün kuralıyla yulaf bal kabağı havuç verdim şuan tatlı patatesteyiz ikinci günümüz haftya yoğurt vericem 🥰
Irmakprensesinannesi talula 4.5 ayligiz yeni başladık doktorumuz başlattı meme ve mama gidiyrz 1 çay tadimlik
Kelebeklerdeniz23 Mom4565 merhaba biz de 4.ayda başlayacağız 7 gün derken mesela nasıl patatesi 7 gün boyunca her gün mü verdiniz açıklar mısınız
Halime28 Tam 6.ayında başladık ilk olarak yoğurtla başladım 3 gün kuralına göre ilerledim devamında patates, havuç, kabak haşlayıp yedirdim ama her birini 3 gün denedim ben ebenin önerisiyle tatlı kaşığıyla yedirdim bazıları çay kaşığıylada başlıyor
1adetkub talula 6 aylık olmaya 1 hafta var öğlen ve akşam 1 tatlı kaşığı kadar sırayla kabak brokoli havuç ve patates verdim yoğurtla birlikte, meyveye hemen geçmicem ki damak tadı sebzeye alışsın
Waffle talula tam 6 aylıkken başladım tadımlara, 3 gün kuralı ile zeytinyağ katarak mevsim meyve ve sebzeleri haşlayarak verdim
Mm120608 talula bizde 4. Ayda başladık ama bizim yeşil kaka problemimiz vardı alerji de çıkmayınca doktor ek gıdaya başlayalım o şekilde bağırsaklarını bir düzene sokalım dedi normalde en erken 5 den önce çok önerilmiyor bebeğin bağırsaklarını yormamak ve dil itme refleksi çok olduğıu için ama tadımlara başlayacak annelere tavsiyem asla besinleri karıştırmayın ayrı ayrı verin bebeğin yeme gelişimi açısından uzmanlar hep bunun üzerinde duruyor
Mm120608 Bende bal kabağı , kabak , havuç , elma , armut şeklinde 3 gün kıralıyla tadım yaptırdım akşamları ya da öğlenleri de yulaf su ile muhallebi yapıp kendi sütümü ekleyerek verdiğimde oluyor
Zehra_minikkusum talula 5.ayinda başladık biz önce yoğurt mayaladim 3 gün kuraliyla verdim ben küçük kavanozlarda az az mayaladim her gün yeni kavanoz açtım yoğurttan sonra sırasıyla patates havuç bal kabağı elma ve armut verdim 6 aylık olunca sebzeleri karıştırıp içine bulgur pirinç irmik ekleyebilirmişim meyve püresine de irmik ekleyebilirmişim daha sonra yumurta sarısı 1 hafta denenecek sonra tuzu gitsin diye peynir ve zeytini geceden suya koyup sabaha 3 gün peynir 3 gün zeytin verecem sonra hepsini birleştirip 3 öğün yapmış olacaz