Keremikoo Oglusuunannesi ya her ay tek cesit kutu mu var. Zipcar mi nedir onu kargolamislar. Hic dedikleriniz cikmadi ben bu kutu isini anlamadim
Oglusuunannesi Denebunu sitesinden üye olup profilinizi mutlaka %100 e tamamlayın aylık tanıtım ürünlerden oluşan paket çıkıyor
Dyglila Oglusuunannesi kayıt oldum. Fakat ayın kaçında mail e bakmam gerek. Kimisi çıksada kaçırıyormuş maile bakmadığı için.
Oglusuunannesi Dyglila evet ben Kasım kutusunu kaçırmışım dün profilinde bi eksik vardı onu tamamlayınca bugün tesadüfen maili gördüm Aralık kutusu çıktı diye 4 saat süresi vardı almam için aldım hemen
Aykizimm HeyMoms Bazen çok geç gönderiyolarlar 3 aydır hazırlanıyor görünen kutu 3 ay sonunda elime ulaştı🤭
Oglusuunannesi Fatos_tekeeva Google a denebunu yazın ilk çıkan denebunu.com site uygulaması var mı bilmiyorum
Dyglila Oglusuunannesi ocağın 1 de falan mı bakmamız lazım yani. Yoksa aralığın sonu gibi sürekli kontrolmü etmemiz lazım?
Beren-2020 Oglusuunannesi ya bana çıktı aldım ürünleri ama yorum yapmadım uğraşmak istemedim Sonra 2 kez daha çıktı ama alamıyorum sayfaya girince gidiyor acaba yorumları yapmamı gerekiyor